DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
Yalnız o dosyada bir sayfada ayni kod numaralı veriden birden fazla kayıt varsa sadece o kayıttan ilk kaydın sonucunu verir.Diğerlerini toplamaz.Benim yaptığım dosyada o kod numarasından ayni syafda ne kadar veri girilmişse ayni sayfa içinde toplayarak sonucu verir .İsterseniz bir deneyin.evren hocam öncelikle ilginizden ötürü teşekkür ederim.bir kaç eksik vardı düzelttim.şaban hocamın kodlarınıda kullanarak istediğim gibi yaptım.hocam userformda ürün kodunu yazınca hangi şehirde kaç adet var ise onu görebiliyorum.mesela 101 / vida ankarada(texbox2) 5 adet var bu 5 adedi değiştirmek istiyorum texbox2 üzerinde 10 olarak düzeltip sayıyı değiştir butonuna bastığımda ilgili sayfadaki 101 / vida 'nın adedi texbox2'deki düzeltiyim sayı olarak değişebilirmi?
bu sorunuda çözersem diğer tüm butonları kendim excel web formdaki örnek uygulamalardan kendi dosyama uyarlayacağım.
ve dosyam hazır olarak.bu sorum işin son ayağı.
teşekkür ederim.
saygılarımla
Mümkündür.Evet hocam doğru söylüyorsunuz 2 adet veriyi toplayarak yazıyor.ama benim istediğim bu değil
zaten bir sayfaya aynı üründen 2 adet girmeyi engelleyeceğim.
benim istediğim şey mesela;vida ürününden ankarada 5 adet var.bu ilden 2 adet sevkiyat yapıldığında o ürünü userformda (texbox2) 3 adet olarak düzeltip sayıyı değiştir butonuna bastığımda ilgili sayfadaki vida ürününün adedi otomatik olarak 3 olarak düzelmesini istiyorum.mümkünmüdür?
Dim k As Range
If TextBox1.Value = "" Then
MsgBox "Ürün kodu boş olamaz .!!" & vbLf & "Ürün kodunu giriniz..!!", vbCritical, "DİKKAT"
TextBox1.SetFocus: Exit Sub
End If
Set s1 = Sheets("ANKARA")
Set k = s1.Range("A2:A65536").Find(TextBox1.Value, , xlValues, xlWhole)
On Error GoTo hata
If Not k Is Nothing Then
s1.Cells(k.Row, "B").Value = TextBox2.Value * 1
MsgBox "Ürün miktarı değiştirildi..!!", vbOKOnly + vbInformation, Application.UserName
Else
MsgBox "[ ANKARA ] Sayfasında [ " & TextBox1.Value & " ] kod numarası bulunamdı"
End If
Exit Sub
hata:
MsgBox "Bir hata Oluştu..!!Büyük ihtimalle Ankara kutucuğuna sayısal bir değer girmediniz..!!", vbCritical, "DİKKAT"
Rica ederim.İlginiz için çok teşekkür ederim.
emeğinize sağlık.geri kalan bölümleri ben halledebilirim zannediyorum.
çözemediğim yerde yardımlarınıza başvurabilirim.
başarılarılarınız devamını dilerim.
Rica ederim.Çok çok teşekkür ederim .emeğinize sağlık.