UserFormda Liste oluşturma

Excel Vers. ve Dili
2019 türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
06/10/2023
Hayırlı sabahlar arkadaşlar. Ekli dosyamda bulunan User Formda yeni oluşturduğum TextBox ve ListBox ile veri girişi ve düzenleme yapmak istiyorum.
User form üzerinde bulunan ara Mahalle bul Textbox ile Mahalle bulunacak
Bu Mahalle ListBoxta görünecek üzerine tıkladığımda A, B ve E sütunlarında Sıra No, TC ve Mahalle bilgileri Asil Bilgilerdeki TextBoxta görülecek. Daha sonra Vekil Bilgilerinde bulunan Ad ve soyada ve Mahalle adı girdikten sonra Ad soyad m sütununa Mahalle o sütununa değiştir butonuna tıkladığımda aktarılacak. İnşallah derdimi anlatabilmişimdir. Sayın hocalarım desteklerinizi bekliyorum. Hayırlı günler diliyorum.

Ekli dosyalar

• 506.4 KB Görüntüleme: 7
Excel Vers. ve Dili
2019 türkçe
06/10/2023
Arkadaşlar herhalde derdimi yine anlatamadım. Bir incelerseniz çok iyi olur. Excel arşivinden indirdiğim ekli dosyadan esinlendim ama bir türlü yapamadım yardımlarınızı bekliyorum.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2019 türkçe
06/10/2023
Hayırlı sabahlar arkadaşlar. Yukarıda belirttiğim konuyu anlatamadım herhalde yardımcı olan arkadaş çıkmadı. Forumda buna benzer bir program buldum kodları uyarladım. Yalnız 3 sorun gözüküyor
1- Yeni kayıt butonuna tıkladığımda sorun veriyor
2- Kaydı düzelt butonuna tıkladığımda sorun veriyor
3- Listbox ta bilgiler görünmüyor.
Yardımlarınızı bekliyorum.

Ekli dosyalar

cems

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
office 2010 tr 32bit
13-06-2029
Sayın sedat2161
Dosyanızda bir çok sistem bozan ayar var . Bosyaya ulaşıp kodları görmek zor ve ciddi mücadele vermek gerekiyor.
VBE de kendi kendine düzenlemeler yüzünden 1 saatte ulaşamadığım modüllerin neden bu kadar çok olduğunu anlamadım.
Dosyanız açılırken kendisine göre otomatik ayarlar yapıyor ve mevcut excelin ayarlarını office anahtara kadar bozuyor.

Bu yüzden dosya çözüm görmemiş olabilir. Ya da gördü fakat ilgilenen de siz bu ayarları engellemeden siteye yüklediğiniz için ayarları durdurmaya
zaman ayırmak yerine dosyayı kapatmış ve başka soruya zaman vermiş olabilir.