userformda textboxla eklenen sayfaya veri girme

Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
26-11-2022
programda userform1,
yeni hasta kayıt butonu ile data adlı sayfamı kopyalama yoluyla T.Ckimlik numarası vererek T.C. Kimlik numarasıyla sayfayı kopyalıyorum kopyaladığım sayfaya hasta bilgilerini giriyorum buraya kadar herşey normal ve güzel çalışıyor.

hizmet bilgilerini girmem için hizmet kodunu yazıyorum hizmet bul diyorum hizmeti buluyor ama yeni kayıt ekle dediğimde data adlı sayfaya ekliyor T.C. kimlikle eklediğim yeni sayfaya eklemiyor

benim istediğim burda girdiğim hizmet bilgilerini T.C.kimlikle adlandırdığım sayfaya istediğim yere eklenmesi bunu çözemedim.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
26-11-2022
arkadaslar bu sorum hakkında bilgisi olan yokmu

Excel Vers. ve Dili
Microsoft Excel 2007 Tr
programda userform1,
yeni hasta kayıt butonu ile data adlı sayfamı kopyalama yoluyla T.Ckimlik numarası vererek T.C. Kimlik numarasıyla sayfayı kopyalıyorum kopyaladığım sayfaya hasta bilgilerini giriyorum buraya kadar herşey normal ve güzel çalışıyor.

hizmet bilgilerini girmem için hizmet kodunu yazıyorum hizmet bul diyorum hizmeti buluyor ama yeni kayıt ekle dediğimde data adlı sayfaya ekliyor T.C. kimlikle eklediğim yeni sayfaya eklemiyor

benim istediğim burda girdiğim hizmet bilgilerini T.C.kimlikle adlandırdığım sayfaya istediğim yere eklenmesi bunu çözemedim.
Merhaba ben de daha yeniyim çok bilgim yok ama galiba sizin yapmanız gereken şöyle bir kod.Bu kodu hizmet ekle kodlarının başına yazacaksınız.(Kimse cevap yazmadığı için yazdım,benden uzman olan arkadaşlar kusura bakmasın ;-))

sheets("veri eklenecek sayfa adı").select

Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
26-11-2022
teşekkür ediyorum ben söylediğiniz kodu daha önce denedim istediğim bu şekilde değil çünkü sayfa adım benim sabit değil her yeni kayıtta sayfa adlarım değişiyor.

Ayhan Ercan

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365- Türkçe
Merhaba,
Örneğinizi incelemedim ancak aşağıdaki kod ışık olabilir. Textbox1 de yazılı sayfanın A1 hücresine "excel.web.tr" yaz:

Kod:
Sheets("" & TextBox1.Text).Range("A1") = "excel.web.tr"[URL="http://www.excel.web.tr"][/URL]