Arkadaşlar merhaba. Ekteki dosyayı incelerseniz sevinirim. Kendi Çapımda sizin forumuzda yer alan bilgilere dayanarak bir şeyler yapmak istedim. Ama belirli bir yere gelince tıkandım. Yaşadığım sorunlar aşağıdaki gibidir.
1- Oluşturmuş olduğum UserFormun excel dosyası açıldığı zaman otomatik olarak açılmasını
2- User Form üzerinde İlgili aylar tıkladığımda direk olarak o aya gitmesi ve orada yeni kayıt girişi yapabilmem.
3- Arf. No yazıp arama yapabilmem ve bulunan arf.yi iadesi yapıldı tuşuna bastığımda tablodaki örnek boyanması.
4- Yeni kayıt yapmak istediğimde sürekli hata veriyor ve ilgili boş satıra denk getiremiyorum.
Arkadaşlar yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. Herkesin eline sağlık.
1- Oluşturmuş olduğum UserFormun excel dosyası açıldığı zaman otomatik olarak açılmasını
2- User Form üzerinde İlgili aylar tıkladığımda direk olarak o aya gitmesi ve orada yeni kayıt girişi yapabilmem.
3- Arf. No yazıp arama yapabilmem ve bulunan arf.yi iadesi yapıldı tuşuna bastığımda tablodaki örnek boyanması.
4- Yeni kayıt yapmak istediğimde sürekli hata veriyor ve ilgili boş satıra denk getiremiyorum.
Arkadaşlar yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. Herkesin eline sağlık.
Ekli dosyalar
-
125 KB Görüntüleme: 68