Forumdan özellikle yararlanan Muhasebeci arkadaşlardan ricam olacak. Vade farkı hesaplanması konusunda yardım bekliyorum. eke örnek bir dosya ekliyorum. Umarım bana yardımcı olabilirsiniz.
yıllık faiz oranı konusunda istenilen oran verilebilir. örneği inceleen herkes kendi faiz oranını verebilir. daha sonraki uygulamalrda oranı değiştiririz.
Teşekkürler Sn.ildoğan.
Bende adat şeklinde hesaplayarak gitmeye çalışıyorum. Sanırım sorum birazda muhasebeyi ilgilendirdiği için vade farkı hesaplamasının standartı nedir diye araştırıyorum. Biraz da kafamı kurcalayan konu bu oldu. Yardımlarınız ve ilginiz için tekrar teşekkürler
Cari hesap mantığı içerisinde hangi ödemenin hangi faturaya ait olduğunu belirlemek (özellikle de ödemeler birebir fatura bedeli şeklinde olmadığı için) oldukça zordur. Bu yüzden cari hesap bakiyelerini adatlandırmak daha mantıklı bir çözümdür. Yardımcı olabildiysem ne mutlu.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.