Vade tarihleri hakkında

Excel Vers. ve Dili
excel 2003 - Tükçe
Arkadaşlar merhaba Sitenize yeni üye oldum.Hepinize selamlar.Kendi Çapımda bende ecxeli öğrenmeye çalışıyorum.Başardığım kadarıyla işlerim hafifliyor.Benım kullandıgım muhasebe programı ecxelle Canlı bilgi atıyor.(Kopyala yapıştır değil) Veri Girişi sayfasında D stununa atılan vadelerın başka bır sayfaya tek vade olarak gelmesını istıyorum.Rapor sayfasında I sutunundakı gıbı.Yardımlarınız için teşekkur ederım.Hasan Ertaş

Excel Vers. ve Dili
Excel 2010 Türkçe
Merhaba,
D sütununu esas alarak E sütunundaki tarihleri istediğiniz gibi düzenlediğimi sanıyorum.
Selamlar,

Excel Vers. ve Dili
Excel 2010 Türkçe
Sn. hasan ekrem
Özel mesajınızı okudum, bildiğim kadar formüllerle böyle bir işlem yaptırmak mümkün değil sanıyorum.
Ancak söylediğiniz şöyle yapılabilir. D sütununa süz dersiniz, süz komutunda "Boş olmayanları" seçersiniz. Kopyalamak istediğiniz alanı kopyaladıktan sonra diğer sayfada kopyalamak istediğiniz hücrede iken sağ tıklayıp "Özel Yapıştır" ı seçiniz ve "Boş olanları atla" işaretleyerek tamamı seçin.
Ayrıca yazmak istediğiniz hususları özel mesaj yerine formu kullanırsanız diğer kişilerde yardımcı olacaklardır.
Selamlar,

Son düzenleme: