Vadelendirme yardımı

Excel Vers. ve Dili
excel 2010 türkçe
Merhabalar öncelikle bugune kadar aldıgım yardımların haddi hesabı yok herkezden Allah razı olsun. Şimdiki sorunum şu vadeleri devamlı yanlış giriyoruz bunu onlemek için satırlara vadelerini kendisi atması için formul aradım fakat hep günü arttırıyor oysaki ben sadece ayı arttırmak istiyorum eklediğim dosyada detaylı anlatabılıyorum ancak yardımcı olursanız cok sevinirim.Ekli dosyayı görüntüle Vadelendirme.xlsx

Excel Vers. ve Dili
excel 2010 türkçe
19 kişi bakmış konuya ama kimse bilmiyor sanırım tesekkurler

İ

İhsan Tank

Misafir
Merhabalar öncelikle bugune kadar aldıgım yardımların haddi hesabı yok herkezden Allah razı olsun. Şimdiki sorunum şu vadeleri devamlı yanlış giriyoruz bunu onlemek için satırlara vadelerini kendisi atması için formul aradım fakat hep günü arttırıyor oysaki ben sadece ayı arttırmak istiyorum eklediğim dosyada detaylı anlatabılıyorum ancak yardımcı olursanız cok sevinirim.Ekli dosyayı görüntüle 108270
merhaba
A2 hücresine
Kod:
=TARİH(YIL(A1);AY(A1)+1;GÜN(A1))
bu formülü girerek dener misiniz

muygun

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel-2003 Türkçe
Bu formül ilk tarihin gün değerini 31 çeken bir ayla başlatıldığında ve 30 çeken aylarda ve şubat ayında hatalı sonuç üretir.
ilk tarihi 30.01.2011 girerek deneyin.

İ

İhsan Tank

Misafir
Bu formül ilk tarihin gün değerini 31 çeken bir ayla başlatıldığında ve 30 çeken aylarda ve şubat ayında hatalı sonuç üretir.
ilk tarihi 30.01.2011 girerek deneyin.
hocam detaylı deneme yapmadım
sizin cevabı sonradan farkettim inceledim.
her zamanki gibi Mükemmel ( aslında hepsini büyük yazacaktım ama bağırmak olarak alğılandığı için yazmadım )