vadesi geçen ödemeler tablosu diye bir tabloyu veritabanından çekip üzerinde ekte yer alan tabloyu manuel olarak excelde oluşturuyoruz. fakat otomatik yapmak istiyoruz. yardımlarınızı bekliyorum.
serdar bey yardımlarınız için teşekkür ederim. fakat sorunumu tam olarak anlatamadım sanırım. ekteki dosyayı tekrar bir incelerseniz. faydası olur sanırım. gene de yardımların için sağol. msn. adresim eydief@hotmail.com msn.de görüşürsek daha rahat olur. sağol:roll:
Sayın eydief maalesef şu anda msn'e bağlanmam mümkün değil. Ancak siz istediğinizi detaylıca yazın ve mümkünse nasıl bir çıktı/rapor olmalı onu manuel olarak oluşturun ben bir daha yardımcı olmaya çalışayım.
sayın okan . kısaca anlatayım. olayı. şimdi bir veritabanından excel ile hareketleri aktarıyorum. bu hareketler size gönderdiğim dosyadaki gibi. günü geçen ödemeler ve vadesi gelmemiş alacaklar raporu. raporda (günü geçenler -) olarak gözükmektedir.
şimdi bu rapor ile günü geçen tahsilatların bir raporunu almak istiyorum. 0-15 gün.. 16-30 gün. 31-45 gün 46-60 .. 61-75 .... diye rapor devam ediyor. kısacası vadesi geçen alacaklarımı günlerine göre tasnifleyip bir rapor şekline getirip firmalardan olan alacaklarımın bir listesini almak istiyorum. yardımlarınız için teşekkür ederim.
sayın okan yardımlarınız için teşekkür ederim. fakat gönderdiğiniz tablodan bir şey anlayamadım. kusura bakmayın cahilliğime verin ama. benim istediğim. 1.sayfadaki verilerden faydalanarak. 2.sayfadaki raporu oluşturmak.
1.sayfadaki tüm firma hareketlerini inceleyerek 2.sayfadaki rapor şeklinde yani. firma firma her firmanın vadesi geçen borçlarının vade aralıklarında (0-15, 16-31,....) şeklinde tek bir rapor oluşmasını istiyorum. sizin raporda bu olmuyor. sanırım karşılıklı yanlış anladık birbirimizi. umarım daha detaylı anlatabilmişimdir. teşekkürler.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.