VBA-> ayarlar-> şifre koruma ile makromu gizledim, şimdi tekrar görüntüleyemiyorum!

Excel Vers. ve Dili
Office 2003, Office 2007 ve OpenOffice Türkçe
VBA-> ayarlar-> şifre koruma ile makromu gizledim, şimdi tekrar görüntüleyemiyorum!

Merhaba,

alt+f11 ile makromu gizledim. Şimdi makruyu goruntlemek istiyorum. Ancak şifreyi girdiğim halde makromu görüntüleyemiyorum. Nerede yanlış yapıyorum veya yaptım ... :yardim:

Teşekkürler.

S

Skorpiyon

Misafir
Sayın Yatutarsa,

Şifrenizi yanlış girmek dışında probleminiz olduğunu zannetmiyorum.

Saygılarımla...

Mahmut Bayram

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
2021 Excel Tr
Eğer bilmiyorsanız şifreyi doğru girdikten sonra zaman sol pencerede dosya isminizin yanın + simgesi olacak ona basmalısınız.
Resimli anlatım
Yani şu konumdan

Şu konuma getirmelisiniz.

Size şifre sorar yanlış şifre Invalid password diyorsa şifrenizi unutmuşsunuz demektir.

Excel Vers. ve Dili
Office 2003, Office 2007 ve OpenOffice Türkçe
Teşekkürler...

Eğer bilmiyorsanız şifreyi doğru girdikten sonra zaman sol pencerede dosya isminizin yanın + simgesi olacak ona basmalısınız.
Resimli anlatım
Yani şu konumdan

Şu konuma getirmelisiniz.

Size şifre sorar yanlış şifre Invalid password diyorsa şifrenizi unutmuşsunuz demektir.
Ayrıntılı anlatım için teşekkürler... Hala sorduğum sorulara, üşenmeden, emek harcanarak cevaplanan gönderilere şaşıyorum nedense. Alkışı hakediyosunuz. :bravo: Çok teşekkür ederim.

Şifremi unutmamıştım, herhalde ayrı olarak belirtmediğimden anaşılamadı. Söylediğiniz şekilde görüntüleyemedim nedense belki de 100'ün üzerinde sekmem olduğu için gözümden kaçtı. Ama tools->macros'tan da makro kodunu görüntüleyebileceğimi farkettim. Amacıma sayenizde ulaşmış oldum.

Tekrar Teşekkürler...

Son düzenleme: