VBA OptionButton Eklerken Hata

Excel Vers. ve Dili
Sürüm 2203, Türkçe
Selamlar,
Sistemim üzerinde basit bir saat seçme butonu ve formu eklemeye çalışıyorum. Koşulları girdikten sonra Run-time error 1004 hatasını aldım ve nasıl çözeceğimi bilmiyorum.
Bir de kayıt kısmı üzerinden doktor seçimi yapma kısmı ekledim. Eğer belirtilen saatlerde ve tarihte o doktorun randevusu mevcutsa hata başka bir saati deneyiniz şeklinde bir mesaj vermek istiyorum ama kodlar inanılmaz karıştığı için ucunu bulamadım. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Link

Greenblacksea53

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Ofis 365 Tr
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
05-01-2025
https://s6.dosya.tc/server7/agtmfd/vtpg_proje__2___1_.xlsm.html

Değişikler yaptım dosyanda, Saat logonu kaldırabilirsin saat için Userform yapmana gerek yok (Saat için yaptığın Userform'u silebilirsin), ComboBox ile saatleri seçebilirsin, kaydetme olayı tamam, ben çok saat var diye hepsini yazamadım başka işim olduğu için, sen userform kod için için
.AddItem "12:30"
.AddItem "12:45"
.Value = "10:00"
bu alanı bul saatleri devam et.

sen birde randevu saatleri ve doktorlar varsa uyarı versin dedin maalesef şimdi gördüm ona da yarın bakarız ok, ama sende biraz öğrenmeye bak çünkü ben sadece birçok kere yardım ettim projeni bize bitirtme :))

Excel Vers. ve Dili
Sürüm 2203, Türkçe

Değişikler yaptım dosyanda, Saat logonu kaldırabilirsin saat için Userform yapmana gerek yok (Saat için yaptığın Userform'u silebilirsin), ComboBox ile saatleri seçebilirsin, kaydetme olayı tamam, ben çok saat var diye hepsini yazamadım başka işim olduğu için, sen userform kod için için

sen birde randevu saatleri ve doktorlar varsa uyarı versin dedin maalesef şimdi gördüm ona da yarın bakarız ok, ama sende biraz öğrenmeye bak çünkü ben sadece birçok kere yardım ettim projeni bize bitirtme :))
Teşekkürler, farkındayım hocam epey yardım aldım. Elimden geldiğince yapmaya uğraşıyorum hata aldığım ya da eksik kaldığım yerlerde başka şansım olmuyor. Ama çok şey öğrendim gerçekten teşekkürler. Emeğiniz büyük

Excel Vers. ve Dili
Sürüm 2203, Türkçe

Hocam şimdi fark ettim dosyayı indirirken virüs sebebiyle yükletmiyor. Acaba tekrar yükleme şansınız var mı?

Excel Vers. ve Dili
Sürüm 2203, Türkçe
Hocam şimdi fark ettim dosyayı indirirken virüs sebebiyle yükletmiyor. Acaba tekrar yükleme şansınız var mı?
Kusura bakmayın üst üste yazmak zorunda kaldım ama bahsettiğiniz şekilde yapmak daha mantıklı geldi ben de o şekilde hallettim (Dediğim sebepten linkinize ulaşmadım ama kendim hallettim ). Saat formunu silip combobox ekledim. Şimdi aynı saat ve tarih bilgilerine sahipse yeniden randevu tarihi aldırma üzerine çalışıyorum
Çalışmanın son hali: Resim
Emeğiniz için tekrardan teşekkürler.

Greenblacksea53

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Ofis 365 Tr
05-01-2025
Dostum bende olan dosyayı tamamladım, randevu saat ve tarih doktor varsa uyarı verecek ok

Ekli dosyalar

Greenblacksea53

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Ofis 365 Tr
05-01-2025
Link Sen dosya indiremiyordun dimi link bıraktım...