Veresiye takip

Excel Vers. ve Dili
Microsoft Office Excel 2003 TR
Uygulmayı kendim yaptım aslında fazlada anlamıyorum ama su anda kulnıyorum ve hiç bir sıkıntım yok sadece boyut olarak bir sıkıntım var kapatırken ve kaydederken cok bekliyorum .. Bu dosyayı biraz daha boyutu kucuk olsun ıstıyorum ve kişi ekleyince sayfayı kendısının acmasın istiyorum ..fazla bir bilgim olmadıgı ıcın yapamıyorum yardımcı olursanız sevinirim..hayırlı günler ..iyi çalsalar..

Sifre. Toker

vba sifresi : Mehmettoker

Ekli dosyalar

parametre

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
ofis 2010 turkce
ekini inceledim 100 kişilik yer acmısınız buna gerek yok şimdilik kişiye tıklayınca orası acılsın demişiniz bir iki yere tıkladım istediginiz yapmısınız kişiler belli değil onları belli edin ahmet mehmete yer atamısınız onlar neresi belli değil bunları belirgin yapınız ne kadar musteriniz varsa ona gore sayfa acarsanız işlemin hızlı olur renkleride fazla kullanmamaya bakınız bunlarda yavaslamaya neden olurlar

Excel Vers. ve Dili
ekini inceledim 100 kişilik yer acmısınız buna gerek yok şimdilik kişiye tıklayınca orası acılsın demişiniz bir iki yere tıkladım istediginiz yapmısınız kişiler belli değil onları belli edin ahmet mehmete yer atamısınız onlar neresi belli değil bunları belirgin yapınız ne kadar musteriniz varsa ona gore sayfa acarsanız işlemin hızlı olur renkleride fazla kullanmamaya bakınız bunlarda yavaslamaya neden olurlar
evet 1000 kişilik bir defter lazım bana vede ben oyle yaptım 1000 kıslık lıste yaptım ve hepsıne kopru atım yalınız mb olarak sıkıntılarım oldu 32 mb bır dosyay excelle acıp kapamak kaydetmek biraz zor oluyo ayrıca hosta gonremesıde sorun oluyo ama sımdıkı yaptıgım dosyadakı en azından ekledıgım kısı kadar olursa fazla bır yer kaplamaz ve sorunum hallolmus olur ...ıstedıgım bırtane buton butona bastıgım zaman sayfa 1 ve 2 dekıkı sablonu olan yenı bır sayfa acması ve ısım verdıgım safayla kopru kurması tşkk .. Dosyayı tekrar ekliyorum

Ekli dosyalar

muygun

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel-2003 Türkçe
Merhaba;
tokerx22_müşterikart eki sanırım istediğinizi karşılar.
Ama bence tokerx22_müşterikart-1 ekini deneyin.
kişilere ait 100 lerce kart açmak anlamsız. Bunun yerine istediğiniz veriyi istediğiniz sayfaya çekmek daha mantıklı.
İyi çalışmalar.

Not: Kodlar alıntıdır.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
tsekurler

tokerx22_müşterikart.zip 101.8 KB, güzel olmus tam benim istedigim gibi yalınız sablonda bazı eksıklıkler oldugu için kulanılır degıl kendi sablonumu sizin sablon uzerınde uygularsam olurmu ..

Excel Vers. ve Dili
Biraz degisiklik yaptım aam eksıklıklerım var

Dosya ekte

YAA GERCEKTEN ISTEYEREK YAZMADIM DUZELTIRSENIZ COK SEVINIRIM..

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

muygun

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel-2003 Türkçe
Yapmak istediğinizi (isimlendirmeyi) tam anlamadım.
1-İndex sayfasında açtığınız her sayfa için isim belirleyip bunu sayfalarda A1 hücresine yazdırmak mı istiyorsunuz?
2-Açtığınız sayfa içinde A1 hücresine isim yazıp bunu index sayfasında görmek mi istiyorsunuz?
Not: Aslında sayfaları isim vererek açarsanız zaten sayfa adı A1 hücresine yazdırılıyordu!
Yapmak istediğiniz 1 mi 2 mi? (yani sayfalardan index'e mi? , index ten sayfalara mı?)

Excel Vers. ve Dili
Ilginize teşekürler

ASLINDA SİZİN EKLEDIGINIZ tokerx22_müşterikart.zip 101.8 KB OLAN TAM OLARAK BENIM ISTEDIGIM .. gerekli degişiklikleri yaptım ve yeni ek dosya yoluyorum ınsaallah olur iyi çalısmalar

Ekli dosyalar

muygun

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel-2003 Türkçe
Merhaba;
index sayfasında F2 hücresine ;
=EĞER(EHATALIYSA(BÜYÜK(DOLAYLI(A2&"!$A$3:$A$3000");1));"";BÜYÜK(DOLAYLI(A2&"!$A$3:$A$3000");1))
formülünü uygulayıp aşağı doğru yeterince çoğaltın.
İyi çalışmalar.

Excel Vers. ve Dili
Teşeürler..aynı olanların toplanması sorunu

Dosyayı ıstedıgım gıbı yapmama az kaldı aynı olanlın toplanması dosya ekte iyi çalısmalr..

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
teşekurler hocam yalınız köprüler calışmıyor

sorun sanırım dosya isminden kaynaklanıyor dosya ismini tokerx22_müşterikart olarak degiştirdim hiç bir sorunumm kalmadı cok emeginiz gecti teşekürler iyi çalışmalar hocam