vergi iade proğramı!!!

Excel Vers. ve Dili
excel 2003
excelde vergi iade proğramı yapmak istiyorum ama olmuyor yaptığım kitapları butonlarla desteklemek istiyorum sevgili hocalarım yardımcı olursanız sevinirim

Excel Vers. ve Dili
OFİS 2003 Türkçe
Hoca kusura bakma ama seninkide dam üstünde saksağan olmuş be..
:)

muhammethezer

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 365
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
12-03-2026
vergi iade prograqmi hakkında

Belki sana bir fikir verir umarım.Öğrenme isteğini asla yitirme.

Excel Vers. ve Dili
OFİS 2003 Türkçe
Yanlış anlama. Ukalalık olsun diye söylemedim. Ama sorduğu soru bence vergi iade programı değildi. Kendi bir vergi iade programı yapmak istiyor. Bence örnek bir dosya ile başlasa iyi olurdu. Böylece soracağı sorular net, öğrenebileceği seyler daha cok olur.

muhammethezer

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 365
12-03-2026
yok ukalalık olarak algılamadım ,asla! ama bu güzide formdan her ne sebeple olursa olsun yararlanmak isteyen için ufakda olsa bir yönlendirmeye ihtiyacı olacağı kanaatindeyim.inanıyorumki kendisi ve bu forma bilgileriyle katkıda bulunanlara haksızlık edemeyeceğinin doğru bir anlayış olacağına kanaat getirecektir.

aliakgul

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Ofis 2016 TR 64 Bit
03-08-2025
Bence "yanlış anlama" açıklamasını yapma gereği duyabileceğin bir ifadeyi yanlış anlaşılmayacak biçimde sunmak daha iyi olur. Bir polemik olmasın diye cevap yazmamıştım ama işin gerçeği, mesajı ilk gördüğümde ben "yanlış anlama" dediğin biçimde düşünmüştüm.
Çok iyi niyetli olarak bile yazsak, maalesef dostlar; internette yanlış anlaşılabiliyor... Sevgiyle kalın.

aliakgul

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Ofis 2016 TR 64 Bit
03-08-2025
örnek çalışma...

Sevgili Nahhit,
Artık vergi iade zarfı doldurulmayacak ama kendini geliştirme açısından bir incele istersen...