Veri aktarımı 3 sayfada geçekleşebilirmi

Excel Vers. ve Dili
Excel 20003
Merhaba arkadaşlar benim bir dosya içerisinde 3 sayfalık bir çalışmam var birinci ve ikinci sayfaları birbirine bağladım (İndis ile) 3 sayfayı Veri tabanına bağlamam gerekli yardımızı istiyorum dosyamı gönderiyorum yapabilecegiz bir şey olduğu düşünüyorum şimdiden çok teşekür ederim saygılar

Excel Vers. ve Dili
Excel 20003
Merhaba arkadaşlar benim bir dosya içerisinde 3 sayfalık bir çalışmam var birinci ve ikinci sayfaları birbirine bağladım (İndis ile) 3 sayfayı Veri tabanına bağlamam gerekli yardımızı istiyorum dosyamı gönderiyorum yapabilecegiz bir şey olduğu düşünüyorum şimdiden çok teşekür ederim saygılar
Dosyam ekte arkadaşlar

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
Excel 20003
Veri aktarımı

Arkadaşlar bu konuda bana yardımcı olmaznız mümkün mü

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 TR
Aradığınız böyle bir şey mi..?

Dosya ektedir.

İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 TR
Merhabalar.

Formüller gayet güzel çalışıyor.Çoğaltmayı da unutmuşsunuz.

"L" sütunundaki Tarihlere göre arama yapıyor,ve F sütununda ki bilgiler geliyor.

Ama tersini istiyorsanız formüllerle oynama yapınız ve unutmayın ki dizi formüllerle işlem yapmalısınız.

Ve tarih olan sütunlarda biçimlendirmeyi unutmayınız.

Yinede dosyayı gönderiyorum.

İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

• 186.8 KB Görüntüleme: 22
Excel Vers. ve Dili
Excel 20003
Veri tabanında bulunan ilk 100 bilgiyi alıyor benim ise tüm sayfadaki 65536 satırdaki bilgiler almam gerekli ne yapmam gerekli 300 kadar veri girdim ve formülleri 300 e kadar çektim ama ilk 100 dışındakileri almıyor
Veri .ok exceli çok kasıyor ne yapmam gerekli macro ile olmaz mı

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 TR
Merhabalar.

Benim yazdıklarımı yapmamışsınız demek ki, formülleri aşağı doğru sürükleyip çoğaltın demiştim.

Formüller 65535 satıra kadar okumaktadır.

İyi çalışmalar.