VERİ AKTARIMI

Excel Vers. ve Dili
excel2016
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
31-07-2023
İYİ GÜNLER

BU ÇALISMA DEMOSUN DA İMAT EMRİ SAYFASIN DA İŞLEMLER SÜTÜNUNU DEPO KABUL YAPTIĞIMDA O SATIRDAKİ VERİLERİN DEPO KABUL SAYFASINA GİTMESİNİ İSTİYORUM, AYNI ZAMANDA BU SAYFA DA DA DEPO301 YAPTIĞIM DA VERİLERİN DEPO301 SAYFASINA GİTMESİNİ İSTİYORUM FAKAT BU SIRALAMADA HATA YAPARSAM GERİ DE ALMAK İSTİYORUM BÖYLE BİR SEY MÜMKÜN MÜ ACABA

ŞİMDİDEN İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM

Ekli dosyalar

Necdet

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Ofis 365 Türkçe
Merhaba,

Bu tür ortamlarda BÜYÜK HARF ile yazmak bağırmak vs anlamına gelir. Ben böyle anlamasam da büyük harfi okumak zor. Dikkat edelim.

Necdet

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Ofis 365 Türkçe
İşlemler sütunu diye bir sütun aradım, bulamadım. Depo kabul yaptığımda diyorsunuz o ne demek?
Sorunuzu herkesin anlayacağı şekilde sormazsanız yanıt almanız zorlaşacak ve gereksiz yere yazışmalar yapılacaktır.

Excel Vers. ve Dili
excel2016
31-07-2023
Merhaba,

Bu tür ortamlarda BÜYÜK HARF ile yazmak bağırmak vs anlamına gelir. Ben böyle anlamasam da büyük harfi okumak zor. Dikkat edelim.
Kusura bakmayın büyük harfler için bağırma anlamın da yazmak istemedim

Excel Vers. ve Dili
excel2016
31-07-2023
İşlemler sütunu diye bir sütun aradım, bulamadım. Depo kabul yaptığımda diyorsunuz o ne demek?
Sorunuzu herkesin anlayacağı şekilde sormazsanız yanıt almanız zorlaşacak ve gereksiz yere yazışmalar yapılacaktır.
Attığım dosyaya kontrol ettim işlemler *imalat durumu sütunu olacak doğrusu
imalat durumu sütununa "depo kabul" yazdığımız da depo kabul sayfasına verilerin aktarılmasını
imalat durumu sütununa "depo301" yazdığımda depo301 sayfasına verilerin aktarılmasını istiyorum fakat hata yaparsam geri de almak istiyorum böyle bir şey mümkün mü

ilginiz ve anlayışınız için teşekkür ederim

Excel Vers. ve Dili
excel2016
31-07-2023
teşekkür ederim.