Veri aktarımı

Excel Vers. ve Dili
2003 ve 2007
Bu sitede bulduğum kodlardan bende iş yerime yönelik çalışma yaptım fakat bir yerlerinde eksiklik var.

B hücresine çift tıkladığımda hatalı yazan sayfaya atmasını istiyorum.Listeyi temizleye basınca listenin temizlenmesini istiyorum.Yanlışlıkla tıklamalara karşı işlemi geri al diye bir butonda olmalı.Ama yapamadım yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.Şimdiden teşekkür eder, iyi çalışmalar dielerim.

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
2003 ve 2007
Arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum

Excel Vers. ve Dili
officexp
sayın gulevurgun..
senin yapman gereken alarçlar menüsünde bulunan yeni makro kaydetti çalıştırmak ve makroya isim verdikten sonra sileceğin alanları belirleyip delete tuşuna basmak ve daha sonra kaydettiğin makroyu durdurmak.sonra tekrar yeni makro kaydetti çalıştırdıktan sonra geri butonunu tıkladıktan sonra kaydı durdurmak. sonra çalıştığın sayfada iki adet düğme oluşturduktan sonra düğpmelere makro atadan kaydettiğin makroyu atayacaksın.sileceksen sil makrosu geri alıcaksan al makrosunu bu şekilde hazırlayacaksın.

Excel Vers. ve Dili
2003 ve 2007
Silme işlemi için dedeiğinizi yaptım ama işlemi geri al çalışmıyor.Çift tıkladığım yer mavi olduğunda zaten r.geri düğmesini etkilecek bişi omuyo

Excel Vers. ve Dili
2003 ve 2007
Yardımlarınızı bekliyorum