Veri alarak özet tablo yapmak

Excel Vers. ve Dili
Office 2010 Türkçe
Özet tablo yapmasını Cost Control arkadaşımızın yardımı ile yeni öğrenmiştim o arkadaşa sonsuz teşekkür ederim. Yaptığım 40'a yakın excel (Özet tablodan) dosyasından veri alarak yeni bir excel dosyasında özet tablo oluşturmak ve analizini yapmak istiyorum. İstenen bilgilerin detaylarını ekteki örnek dosyasında belirttim. Bu beni fazlasıyla aşan bir konu olduğu tecrübeli arkadaşlardan değerli yardımlarınızı bekliyorum.

Excel Vers. ve Dili
MS Office 2010 Pro Türkçe
Sayın Omerullah,

Örneğiniz excel de soruyu access bölümüne sordunuz. Bir hata mı var acaba?

Excel Vers. ve Dili
Office 2010 Türkçe
Sayın Modalı,
Evet bu bir hata yanlışlık için özür dilerim. Konuyu ilgili bölüme nasıl alabilirim?
Saygılarımla.

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
Office 2010 Türkçe
Sayın Arkadaşlar,
Konuya ilgi gösteren olmadı sanırım. Acaba konuyu yanlış bir yerdemi açtım. Konu ile ilgili yardımlarınızı bekler, iyi çalışmalar dilerim.

Excel Vers. ve Dili
Office 2010 Türkçe
Sayın Uzman Arkadaşlar,
Sitede konuya ilgi gösteren olmadı sanırım. Bu konuda yardım almadan istenilen tabloyu oluşturmam benim için mümkün değil. Bu konada yardım edecek arkadaşlar için revize edilmiş ve içerisinde açıklamaları bulunan dosyaları tekrar yükler, yardımlarınızı beklerim.
Saygılarımla.

Merhum İdris SERDAR

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Excel, 365 - İngilizce
Sayın Uzman Arkadaşlar,
Sitede konuya ilgi gösteren olmadı sanırım. Bu konuda yardım almadan istenilen tabloyu oluşturmam benim için mümkün değil. Bu konada yardım edecek arkadaşlar için revize edilmiş ve içerisinde açıklamaları bulunan dosyaları tekrar yükler, yardımlarınızı beklerim.
Saygılarımla.
Exce- Access- Excel/Pivot Table yöntemi ile daha toprlanmış ve dilediğiniz şekilde Özet Tablo almanız mümkün olur.

Aşağıdaki linkte eklediğim örnek dosyaları inceleyin.

http://www.excel.web.tr/showthread.php?t=23671

.

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
Office 2010 Türkçe
Sayın Yurttas,
Eklediğiniz link ve örnekleri göremiyorum yardımcı olur musunuz?