veri alma

Excel Vers. ve Dili
excwl 2003
slm üstadlar ben henüz yeniyim benim bir a.xls diye bir belgem var ondaki bir veriyi otomatik olarak b.xls adlı belgemin içine nasıl alabilirim. yalnız a.xls belgemin içerisine günlük veri girişi yapılıyor. bunları otomatik olarak alacak bir formüle ihtiyacım vsr örnek dosyayı ekledim. şimdiden yardımlarınız için tşkr ederim

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
Office 2007 Türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
16-10-2019
sanırım sadece bir hücredeki bilgiyi alacaksınız, onun için bu çalışma sayfasını ve veriyi almak istediğiniz çalışma sayfasını açın, veriyi almak istediğiniz yere "=" yazıp sonra almak istediğğiniz hücreye (diğer çalışmaya geçerek) tıklayıp enter a basın

Excel Vers. ve Dili
excwl 2003
demek istediğim o değil. örnekteki tabloma günülk olarak veri grişi yapılıyor dolayısı ile toplamı değişiyor. ben sayfaları aktif hale getirmeden otomatik olarak nasıl alırım onun formülünü istiyorum. senin dediğin şekli ile her iki belgeyi de açmam gerekiyo veriyi alabillmesi için.

Excel Vers. ve Dili
excwl 2003
farklı

tamam tek bir satırı alacam ama senin dediğin gibi yaparsam güncelleme yapmıyor. benim günlük veri girişim oluyor ona. otomatik olarak ben oraya bir veri girdiğim zaman diğer belgeme otomatik olarak alması için gereken formülü istiyorum ben. her iki sayfayı açmaya gerek kalmadan örnekteki belgeme girdiğim verilerin otomatik oalrak diğer çalışma kitabıma aktarılmasını istiyorum ben.

Excel Vers. ve Dili
türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
02-12-2023
ikinci bir excel dosyasıdaki tabloyamı yazdırmak istiyosun
b.xls
dediğin dosyada aynı tablomu var
neresini yazdıracan nereye yazdıracan
otomatik olarak ben oraya bir veri girdiğim zaman diğer belgeme otomatik olarak alması için gereken formülü istiyorum ben. her iki sayfayı açmaya gerek kalmadan örnekteki belgeme girdiğim verilerin otomatik oalrak diğer çalışma kitabıma aktarılmasını istiyorum ben.demişin
diğer çalışma tablosunu örneğini gönder istersen
nereye yazılacaksa ona göre formul yapılacaksa eminim yardımcı olan çıkacaktır