Veri bulma

Excel Vers. ve Dili
excel 2003
Sevgili forum üyeleri benim bir sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim.
Bir sayfada ilçe,mahalle,sokak isimleri bulunmaktadır.
Ben önce ilçenin ve mahallenin seçilip, sonra sokak adı araması yapmak istiyorum. Sokak adına da köprü kurarak CAD programını çalıştıracağım. Ancak bunu Otomatik süzme dışında formlar ile nasıl yapabilirim.
Saygılarımla

udentr2002

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
iş yerinde Office 365
evde Office 365
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
07-11-2024
Örnek bir dosya gönderebilrmisiniz

Excel Vers. ve Dili
(Ofis 2003-Türkçe)
veysel emre arkadaşım, salihisitmezoglu arkadaşımızın gönderdiğin dosyada ki formu göster butonuna bastığımızda çıkan ekranda bölge adı ilçe adı gibi yazılı yerleri değiştirme imkanımız varmı. ben bunu farklı bir şey için kullanmak istiyorum. yardımcı olursan sevinirim.

Excel Vers. ve Dili
excel 2003
veri bulma

Sayın veysel emre arkadaşım ilgine teşekkür ederim ancak benim istediğim bu değil. Benim istediğim veriyi bulduğumda köprü bağlantısını yapabilmek. Ayrıca benim elimdeki data sayısı 15000 adet sokak ve bu sayı gittikçe artıyor.
Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

veyselemre

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Pro Plus 2021
Listboxta bulduğunuz sokak üzerinde tıklama veya çift tıklama ile ilgili dosyanızı açabilirsiniz. Siz herhangi bir sokağın ilgili dosyasını CAD programıyla nasıl açtığınızı gösteren, bir örnek eklerseniz, listboxta tıklama veya çift tıklama özelliğine kod yazabiliriz.

Excel Vers. ve Dili
(Ofis 2003-Türkçe)
veysel emre arkadaşım .sorduğum soruya cevap alamadım. soruma cevap verirseniz sevinirim.