veri dağıtımı

Excel Vers. ve Dili
2003 tükçe
öncelikle siteniz sayesinde excel bilgilerimi ilerlettim. her şeyi excelle yapmaya çalışıyorum. sitenizle öğrenmiş istediğim konu ile ilgili epey araştırma yaptım ya dosyalar silinmiş yada ihtiyacıma cevap vermediğimden sizlere rahatsızlık vermekteyim.
Sorum ekte basitçe yaptığım çalışma dosyasının da düzenlememe yardımcı olacağınız formüller sayesinde daha gelişmiş dosyalara uygulama yapmak istiyorum.
giriş sayfasında girilen verilerin tarihlere göre toplanarak "Aylık toplamlar çalışma sayf." ait olduğu günde görülmesi ve aynı verilerin aynı çalışma kitabında bulunan satıcılar sayfalarında ait olduğu tarih ve adda bulunmasıdır.
Bu işlemi yaparken formül kullanmak diğer uygulamalarım için örnek olacağından formülle yaparsanız sevinirim . Makro açıklamalara da hayır demem inceler belki uygulayabilirim. şimdiden teşekkürler

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
Excel 2010 Türkçe
Merhaba,
Hazırladığım dosya ekte, incelediğinizde geliştirebilirsiniz.
Selamlar,

Ekli dosyalar

fedeal

Banned
Excel Vers. ve Dili
2003 tr
Formülle ve biraz değiştirerek yaptım inceleyin umarım işinize yarar,iyi çalışmalar.(sarı hücreler formüllü coğaltırsınız)

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2003 tükçe
Veri dağıtımı

öncwliklw süpersiniz bu kadar hızlı olabileceğiniziş zannetmiyordum çok teşekkürler
her ikinizinde çalışmalarınızı inceledim ellerinize sağlık ancak uygulamamda pek faydalı olabilecek gözükmüyor.
Tabloların sabit olması gerekiyor çünkü bu çalışma kitabından başka bir çalışma kitabına formül yoluyla bu bilgileri alıp kullanmam gerekiyor.yani anlayacağınız yapacagınız bu tablolardaki veriler bir çok çalışma kitabında başvuru adresi olacağından hücreleri sabit bırakmam gerekiyor (tarihe göre ) yinede ilginiz için teşekkürler

Excel Vers. ve Dili
Excel 2010 Türkçe
Merhaba,
Dosyanız ektedir, Selamlar.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2003 tükçe
tşk üstat henüz tam incelemedim ama olası en iyisi bu
eline sağlık

Excel Vers. ve Dili
Excel 2010 Türkçe
Merhaba,
Verleri sorgulama alanlarını 35 nci satır itibariyle son satır gibi düşünerek yapmıştım. Satır sayısı sanıyorum çok daha fazla olabilecek. Formüllerde $A$3:$A$35 olanları A:A ve yine B, C, D, E sütunlarını da benzeri şekilde değiştirmeniz yeterli olur.
Selamlar,

Excel Vers. ve Dili
2003 tükçe
Tşk formülün iyi oldu ben üzerinde kendime göre değişiklik yaptım gayet güzel oldu tekrar teşekkürler