• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Veri Doğrulama ile masraf listesi

Excel Vers. ve Dili
2002-TÜRKÇE
Merhabalar

Ekteki örnek dosyada daha detaylı anlattığım gibi veri doğrumayla ilgili sayfalardan bilgileri almak ve Aşağıdaki Hesap kodlarına göre toplam aldırmak istiyorum.

arada boşluklar olan bir alt toplamı yapmak için Ör; =Topla(9;D8: D13) şeklinde formül girerek çalışabilirsin sanırım. Diğer isteklerin için biraz daha açıklam yapman gerekir

Merhaba,

Sorunuzu tam anlayamadım, gönderdiğim örnek dosyada veri doğrulama yapılmıştır. Bunun üzerinde eksikleri ve ilaveleri açıklarmısınız.

N

Merhaba

Cevablarınız için tşk ederim.Gösterdiğiniz yollarla uygulamayı biraz yaptım.Tam istediğimi ekteki örnekte açıkladım.illaki veri doğrulama ile yapılması şart değil makroda olabilir sayfada istediğiniz her türlü değişikliği yapabilirsiniz sonuca ulaşabilmek için

Merhaba,

Örnek dosyayı inceleyiniz..

D

Merhaba
Tam istediğim gibi olmuş Fakat birşey daha rica etsem Şimdi A Sütunun A40 İle A50 arasında Seçim yaptığımızda Sadece Kod geliyor 760,30.8300,236 Gibi
Bu açılan pencerede 760.30.8300.236 Bakım Tamir Hizmetleri Giderini de Görebilirmiyiz.Kısaca Sayfa 3 teki A ve B sütunlarını Sayfa 1 De pencerede yanyana görmek istiyorum

Merhaba,

Dosyanız ektedir..

Rica ederim.

İyi çalışmalar..

arkadaslar bi masraf listesi istiyorum hukuk bürosunda calısıorumda cekılen avans harcanan tutar alınan tarıh yapılan masraf gibi

Örnek Excel tablosu ekleyebilir misin? Tam olarak ne istediğini tabloda bildirirsen, yardımcı olmaya çalışırım.

Örnek Excel tablosu ekleyebilir misin? Tam olarak ne istediğini tabloda bildirirsen, yardımcı olmaya çalışırım.

arkadaslar cok yenıyım lütfen yardım:)

arkadaslar yaptıgım masraf forfunda diger kısmından sonra baro pulu, vekalet harcı gider ,avansı bölümleri eklemek istiyorum fakat ekleyince cıktıda görünmüyor ve altta toplam sütününda toplamıyor lütfen bakıp düzeltebilirmisiniz saygılar

Ekli dosyalar

Emredersiniz !!!
Acil kelimesinden pek hoşlanılmaz, bilginiz olsun...

Lütfen yeni konu açın ve oradan devam edin.

Diğer kısmından sonra birkaç sütun daha eklemek istiyorum demişsiniz. Yeni konu açtığınızda o üç sütunu da ekleyin ve dosyanızı öyle yollayın.

Yeni konu açın demiştim ama.. neyse...

Yazdırmak istediğiniz alanı seçin. Sayfa Düzeninden Yazdırma Alanını seçin, önce Yazdırma Alanını Temizleye basın, sonra da Yazdırma Alanını Belirleye basın.
Daha sonra Sayfa Önizlemeden Sayfa Yapısını seçin, oradaki Sığdır seçeneğini seçin ve Tamam butonuna basın.

Önceki dosyanızda Topla formülleri vardı, şimdi onları silmişsiniz... Topla formüllerini tekrar yazın...
Örneğin; H16 hücresine =TOPLA(H12:H15) formülünü yazın ve Gider Avansına kadar forümül çekin. Ya da formülü yazdıktan sonra Toplam almak istediğiniz hücrelere yapıştırın.

Diğer Toplam hücresine de şu formülü yazın; =TOPLA(H16:M16)

Rica ederim, iyi günler.

Geri