veri doğrulama, koşullu biçimlendirme ve mail

splashsmlt

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
2016 c++
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
05-01-2026
arkadaşlar ekli excel dosyasına açıklama yaparak yazdım. yardımlarınıza çok ihtiyacım var.

Ekli dosyalar

splashsmlt

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
2016 c++
05-01-2026
arkadaşlar yardımınızı rica ediyorum sizden. normalinde 10 dakikada bir arkadaş mutlaka cevap yazardı. acaba çok basit uğraşmaya mı değer değil yoksa ben karmaşık bişi mi sordum inanın bilmediğimden soruyorum.

Ömer BARAN

Uzman
Excel Vers. ve Dili
Office 2013 ( 32 bit ) TÜRKÇE
(18.03.2020) - Uzman olduğu için tarih geçersiz oldu.
Merhaba.

E-posta ile ilgili olarak pek bilgim yok.
Renklendirme işlemi için ise;
-- kullandığınız formülleri =$O4="Kesin Randevu" veya =$O4="Tanıtım YAPILMADI" gibi uygun şekilde değiştirin,
-- koşullu biçimlendirme ekranında sağ taraftaki UYGLAMA hedefi kısımlarını ise =$A$4:$O$17 olarak değiştirin.

splashsmlt

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
2016 c++
05-01-2026
Ömer hocam oldu teşekkür ederim. ARKADAŞLAR e mail attırma konusunda yardımınız olabilir mi acep. Site birisi sormuştu şimdi bulamadım. petrol istasyonu hesabı tutuyordu. hatırladığım kadar şu kadar yol yaparsa şu numaraya mesaj mı at demişti şu şu e maillere email mi at demişti . ama o zaman ilgimi çekmedi. şimdi çok lazım oldu.

splashsmlt

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
2016 c++
05-01-2026
eğer O4 hücresinde "Kesin Randevu" yazıyorsa bu formül(birleştir formülü) P4 hücresinde çalışsın eğer başka bişey varsa bu formül çalışmasın P4 hücresi boş kalsın=BİRLEŞTİR("Sayın ";'email listesi'!$B$2;",";" ";KASIM!B4;" tarihinde "; C4; " saat: "; E4; "'"; "da "; D4; " öğrenci ile "; "okulumuza tanıtım için gelecekler"; ".") nasıl yapılabilir inanın çok denedim kolaycılığa kaçmıyorum

splashsmlt

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
2016 c++
05-01-2026
eğer O4 hücresinde "Kesin Randevu" yazıyorsa bu formül(birleştir formülü) P4 hücresinde çalışsın eğer başka bişey varsa bu formül çalışmasın P4 hücresi boş kalsın=BİRLEŞTİR("Sayın ";'email listesi'!$B$2;",";" ";KASIM!B4;" tarihinde "; C4; " saat: "; E4; "'"; "da "; D4; " öğrenci ile "; "okulumuza tanıtım için gelecekler"; ".") nasıl yapılabilir inanın çok denedim kolaycılığa kaçmıyorum
üstadlar fikri olan var mı