veri doğrulamada hücresindeki verilerin yazı boyutu hak?

Excel Vers. ve Dili
ofis 2007 türkçe
arkadaşlar veri doğrulaması ile belirlediğimiz (hücre içinde açılır liste) hücrelerin boyutu çok küçük gözüküyor bunu büyütmek mümkünmü

Mdemir63

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Ofis2010 32Bit Türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
19-02-2026
arkadaşlar veri doğrulaması ile belirlediğimiz (hücre içinde açılır liste) hücrelerin boyutu çok küçük gözüküyor bunu büyütmek mümkünmü
Selamlar,
Hücrelerin boyutu demişsiniz ama, herhalde karakter büyüklüğünden bahsediyorsunuz. Eğer doğru anladıysam veri doğrulama hangi hücrede ise o hücre seçili iken araç çubuklarından büyütebilirsiniz.

Kolay gelsin

Excel Vers. ve Dili
ofis 2007 türkçe
olmuyor komutan63 usta

şimdi şöyle ben hücrede seçimi yaptıktan sonraki halini demek istemedim sadece seçim yapmak için hücreyi seçili hale getirince aşağıya doğru açılan verileri büyütmek istiyorum çünkü çok küçük olduğu için diğer arkadaşlar okuyamıyor

Excel Vers. ve Dili
ofis 2007 türkçe
yok mu cevap yazacak arkadaş, arkadaşlar benim öğrenmek istediğim doğrulamadaki verilerin boyutları default olarakmı yapılıyor yoksa bizim de müdahale şansımız varmı

Necdet

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Ofis 365 Türkçe
Bildiğim kadarıyla müdahele yapılamıyor.

Mdemir63

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Ofis2010 32Bit Türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
19-02-2026
şimdi şöyle ben hücrede seçimi yaptıktan sonraki halini demek istemedim sadece seçim yapmak için hücreyi seçili hale getirince aşağıya doğru açılan verileri büyütmek istiyorum çünkü çok küçük olduğu için diğer arkadaşlar okuyamıyor
Selamlar,

Yüzdesini büyütürsen veriler biraz daha büyüyor

Excel Vers. ve Dili
2013 Tr
Bu konu ile ilgili olarak yapılabilecek birşey yok mu. Aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum. Liste içeriğini görebilmek için % 250 yapmak gerekiyor. İçerik boyutunu combobox da belirleyebilirmiyiz?