veri doğrulamadan sonra karşısına ait olduğu ürünleri yazsın

Excel Vers. ve Dili
excell 2003 tr
veri doğrulama liste den ürünün markasını seçtiğimde o markaya ait ürün çeşidi
karşısındaki hücrede doğrulama liste şeklinde karşıma çıksın istiyorum.eğer formülü şeklinde veri doğrulamayı araştırmalarım sonucu buldum fakat 6 dan fazlaya izn vermedi(yada formülü kullansamda vermiyor )artı marka çeşidi çokfazla bunun pratik bir yolu yokmudur acaba
Şimdiden kafa yoran arkadaşlara sonsuz tşşkrler.......

Ekli dosyalar

İ

İhsan Tank

Misafir
veri doğrulama liste den ürünün markasını seçtiğimde o markaya ait ürün çeşidi
karşısındaki hücrede doğrulama liste şeklinde karşıma çıksın istiyorum.eğer formülü şeklinde veri doğrulamayı araştırmalarım sonucu buldum fakat 6 dan fazlaya izn vermedi(yada formülü kullansamda vermiyor )artı marka çeşidi çokfazla bunun pratik bir yolu yokmudur acaba
Şimdiden kafa yoran arkadaşlara sonsuz tşşkrler.......
eki inceler misiniz
istediğiniz böyle bir şey mi_?

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
excell 2003 tr
b sütununa da veri /doğrulama/liste yapıyoruz ben buradaki b hücresinden bir tanesine basınca
bu butondan seçim
alternatiflerimin içinden sadece arnicanın altındaki seçenekleri görmek istiyorum böyle alt alta sırlanmasın

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
excell 2003 tr
ihsan bey aynen böyle

ihsan bey aynen böyle b2 hücresindeki gibi olacak Yanlız nehir de boğulmak gibi birşey diğer hücrelere kopyalayamıyorum(sürükle bırak)Bir zahmet birde şunu hallediverseniz:)
Uğraşlarınız için şimdiden teşkkrler.............

İ

İhsan Tank

Misafir
ihsan bey aynen böyle b2 hücresindeki gibi olacak Yanlız nehir de boğulmak gibi birşey diğer hücrelere kopyalayamıyorum(sürükle bırak)Bir zahmet birde şunu hallediverseniz:)
Uğraşlarınız için şimdiden teşkkrler.............
siz sarıya boyadığım hücreleri aşağıya çektiniz mi_?
çekeren bir deneyin bakalım oluyor mu_?
olmuyorsa olmayan dosyayı ekleyin ona bakalım

Excel Vers. ve Dili
excell 2003 tr
müdürüm Allah ne muradınn varsa versin beni çık büyük bir drtten kurtardın:tongue: ssaolun.....