Veri geçişleri hakkında yardım. . .

Excel Vers. ve Dili
2010 - Türkçe
Öncelikle Selamlar. Sormak istediğim soru ekteki çalışmada ŞUBAT ayında 13 poz numaralarına ait yerlerin karşılarındaki toplamların, FL deki 13. poz un karşısına ENVanterdeki H5 sütunundaki verilerle çarpılmasını istiyorum. Fakat EVNanterki verileri ( H5 deki ) her satır için ayrı ayrı girmek gerekiyor. bu verileri ayrı ayrı girmeden yani her poz için bunu yapmadan işimi halledebilirmiyim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. . .

Ekli dosyalar

• 362.7 KB Görüntüleme: 14
Excel Vers. ve Dili
2010 - Türkçe
Tekrar selamlar. . . Sorduğum soru hakkında yardımcı olabilecek kimse yok mu acaba? Yoksa sorunumu mu anlatamadım ?

Excel Vers. ve Dili
Office 2013 - Eng
oncelikle neyin nerden alinacagini kriterlerin ne oldugunu ve nerelere gelicegini anlamadim..

dosyaniz uzerinde renklerle isaretleyerek anlatabilirsiniz yahut daha acik sekilde anlatabiliyorsaniz, olmadi rangeleri soyleyiniz..

Excel Vers. ve Dili
2010 - Türkçe
Açıklama. . .

Öncelikle hızlı cevabınız için teşekkürler . . .
Ekteki dosyada açıklamaya çalıştım. Burada esas isteğim farklı satırlardaki işlemlerin otomatikleştirilebilme ihtimalinin olup olmadığını öğrenmek. Çünkü bu işlemlere epey devam edicem, ve tek tek yapmak çok vakit alıyor. Yardımlarınız için teşekkürler.

Ekli dosyalar

• 360.2 KB Görüntüleme: 0