Veri kaydının loglanması

htsumer

Altın Üye
Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel-2003
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
16.08.2026
Gelen kişilere "yazı"sayfasından gerekli bilgileri yazıyoruz ve "Verilenler" sayfasına
listeleyerek kaydediyoruz.Bu kayıt mükerrer yazı verilmemesi amacıyla tutuluyor.
Benim yapmak istediğim şu;yazı sayfasında verilen yazıdaki bilgilerin aynısını kaydetmek.
Üst yazı sayfasını her kişiye ayrı sayfaya kopyalıyarak yapmak istemiyorum çünkü günde 50-60 kişiye yazı
veriliyor.Bu nedenle çalışma sayfasında yüzlerce sayfa oluşacak ve şişecek.
verilenler sayfasında tutulan verilerde A kişinin bilgileri ile birlikte 1993-1994…. Brüt bedel,kesinti,tarih gibi bilgilerininde kaydedilmesi gerek
Örnek A kişi herhangi bir tarihte tekrar geldiğinde bu kayıt sayesinde verilen yazının aynısını verebilmeliyiz.Çünkü o verileri arşivden hazırlamak saatler alıyor.Bazen resmi yazı ile aynı kayıttan tekrar isteniyor.
Verilenler sayfasındaki son sütunda 1993 diye sütun açsam yanına Firma,yanına brüt,kesinti yazsam,bunun gibi 15 adet sütun hazırlamam gerekecek
Yani Verilenler listesindeki A kişiye yazı sayfasında nasıl bir yazı verildiyse aynen kaydedilecek.Tablodaki verileri bir şekilde kaydetmeliyim..

Bu olayı çözecek BASİT bir fikir üretemedim.Olmazsa 15 sütuna her yılın bilgilerini kaydettireceğim.Ama akıl akıldan üstündür belki bir fikir çıkar.
Dosya ekte