Veri Listeleme

denese

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 2019
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
02-03-2026
Merhaba,

Ekteki dosyada Sayfa1' de, çalışanların eğitim kayıtları yer alıyor. Eğitime katılanlar için, eğitim adlarının yer aldığı sütuna 1 yazılarak kayıtlar oluşturulmuş. Sayfa1' deki bu eğitim kayıtlarını, Sayfa2' deki gibi sütun başlıklarına göre makro kullanarak listelemek istiyorum. Detayları dosya üzerinde belirttim. Yardımcı olabilir misiniz.

Şimdiden, yeni yılda herkese sağlık ve mutluluk diliyorum.

İyi seneler.

Ekli dosyalar

muygun

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel-2003 Türkçe
Merhaba;
Ekli dosyada verileriniz kaybolmuş olabilir. (Ofis 2003 kullandığım için maksimum 256 sütunda çalışabiliyorum)
Bu nedenle Sayfa2 sayfasını (ve sayfanın kod bölümündeki makroları) kendi dosyanıza taşıyın ve deneyin.
İyi çalışmalar.

En azından Ofis 2007 ve üzeri çalışan bir arkadaştan çözüm gelene dek inceleyin.

Ekli dosyalar

denese

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 2019
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
02-03-2026
Merhaba;
Ekli dosyada verileriniz kaybolmuş olabilir. (Ofis 2003 kullandığım için maksimum 256 sütunda çalışabiliyorum)
Bu nedenle Sayfa2 sayfasını (ve sayfanın kod bölümündeki makroları) kendi dosyanıza taşıyın ve deneyin.
İyi çalışmalar.

En azından Ofis 2007 ve üzeri çalışan bir arkadaştan çözüm gelene dek inceleyin.
Sayın muygun, çok teşekkür ediyorum. Kod sorunsuz çalışıyor. Tam istediğim gibi veriler listelendi.

Sağlıklı ve mutlu nice yıllarınız olsun inş.

Saygılar