Uzmannameler üstadımın verdiği formülü yazdım ama çalışmadı kendilerini teşekkürlerimi arz ediyorum
Sayfa6 B34 de veri doğrulama sonucuna göre sayfa7 P24,S24, ve V24 hücrelerine X yazması gerekmektedir
sayfılarımla
Üstadım yeni bir exel sayfasında formül çalışıyor ama bu sayfada çalışmıyor. yapmak istediğim: Sayfa6 B34 de veri doğrulama sonucunda hangisi seçiliyor ise mesela "Su" seçilmiş ise sayfa7 P24 hücresine x, eğer sayfa6 B34 hücresine "Köpük" seçilmiş ise sayfa7 S24 hücresine x ve eğer sayfa6 B34 hücresinde KKT seçilmiş ise sayfa7 V24 hücresine X yazmasını istiyorum
ilgi ve alakanıza teşekkürler
kırmızı olan bolumu nereden alacaksın onu yaz yesil olanda hangı satırda gormek istiyorsan onu yazabilirsin ben duzenledim kopyala yapıstır duzelecektir kolay gelsin
Üstadım denedim ama yine çalışmadı yukarıda gönderdiğim dosyamda uyarlama imkanınız var mı
yada yeniden dosyayı yükleyeyim
dosyam ekte
eğer mümkünse efendim
Sn Ömer hocam banasorsanız sizin dediğiniz gibi yaptım.
Ama galiba bir yerlerde yanlış yapıyorum bir türlü anlayamadım.
Ekli dosyamı inceleyip uyarlarsanız sevinirim
sizleri benim beceriksizliğim nedeni ile yeterince yordum
hakkınızı helal edin
sizlere müteşekkirim
sağolun
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.