Veri süzmek

Ekteki gibi bir çalışma yapmam lazım. bu çalışmada.
1. Proje sorumlularının aldıkları işlerdeki başarılarını ayrı ayrı görmem lazım.
2. teklifte belirtilen tarihle işin gerçekleştiği tarih arasındaki başrı oranını görmem lazım.
3. alınan işin hangi sürede yerine getirildiğini görmem lazım.
4. bunları grafikle anlatabilmem lazım.
5. biten ve tamamlanmış işleri ayrı ayrı görmem lazım. hangisi ne zaman bitiyor yada müşteriye verilen tarihi geçmiş mi.
bunun gibi özellikleri ben o tabloya giriş yaptığımda başkaa bir sayfada otomatik olarak hesaplasın istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyoorum. Bana yardım ederseniz çok sevinirim. İyi çalışmalar.

ama bu çalışmayı sadece süzdüğüm anda değilde hazır grafik ve raporları devamlı olarak yönetime sunabilmek istiyorum. Sadece süzmek işimi görmüyor.

kimse bilmiyor mu.
peki ilk sayfaya gidrdiğim veriler katagorilerini ve hangi sütünlardaki bilgilerin geçeceğini seçtikten sonra otomatik olarak diğer sayfalara nasıl atılır.
mesala ; sayfa 1 için 1,2,3 sütundaki bilgilerin sayfa 2 ikiç 3,4,5 sütunlarındaki bilgilerin otomatik geçmesini istiyorum bunu nasıl yaparız. bilenler yardımcı olursa çok sevinirim.

benim derdime çare olan yok mu koca sitede. şansımıza küselim ne yapalım. Kendimizce bi çözüm buluruz artık