veri tabanı ile alakalı

Excel Vers. ve Dili
EXCELL 2003 TR
veri tabanı ile alakalı bir çalışma yapacağım ama bir türlü başaramadım.lütfen en kısa zamanda yardım.........

Ekli dosyalar

İ

İhsan Tank

Misafir
ne yapmak istediğinizi daha açık anlatınız
dosyanızda herhangi bir açıklama mevcut değil

Excel Vers. ve Dili
EXCELL 2003 TR
İHSAN BEY!!!...
Özel sektörde çalışıyorum öğrenci kaydında velileri bekletmemek için öğrenci kayıt proğramı listem çarşaf liste olacağı için daha ilavede edeceğim bundan kastım öğrecinin sınıfıdır personel v.s. dir o bilgilerini girerken zamandan kazanmak istiyorum buna daha devam edeceğim bilgisayarımı kasmayacak şekilde...........bilmem anlatabildim mi???

İ

İhsan Tank

Misafir
İHSAN BEY!!!...
Özel sektörde çalışıyorum öğrenci kaydında velileri bekletmemek için öğrenci kayıt proğramı listem çarşaf liste olacağı için daha ilavede edeceğim bundan kastım öğrecinin sınıfıdır personel v.s. dir o bilgilerini girerken zamandan kazanmak istiyorum buna daha devam edeceğim bilgisayarımı kasmayacak şekilde...........bilmem anlatabildim mi???
merhaba
istediğiniz devamlı veri girişi yapmak sanırım
o zaman sizin bu işi bir userform çözer lütfen inceleyin
ayrıca çok acelecisiniz. biraz yavaş
5 dkk 2 mesaj

Excel Vers. ve Dili
EXCELL 2003 TR
lütfen acil yardım selamlar.........

Son düzenleme:
İ

İhsan Tank

Misafir
kusura bakmayın İHSAN BEY benide amirim sıkıştırıyor da bende ondan sizi sık sık rahatsız ediyorum ve acele ediyorum evet istediğim devamlı veri girişi yapmak sanırım USERM FORM dediğiniz ne oluyor lütfen inceleyin dediğiniz linkde çalışmıyor benim oraya koyduğum çizelge olmaz mı eğer oraya koyduğum çizelge olur ise üzerinde biraz bana yol gösterecek şekilde çalışıp e-mail atabilirmisiniz? eğer güzel bir şekilde tamamlarım derseniz borcumuz ne ise veririz?????? bunu nasıl yapabilirim en kısa zamanda da lazım lütfen acil yardım selamlar.........
bakın sizi amiriniz sıkıştırıyorsa ona deyin ki kendisi yardım istesin o zaman
link'e gelince tıkladığınızda bir USERFORM oluşturmak sıfırdan başlama (yeni başlayanlar) bu konu açılacak ve sayfalara baktığınızda Syn : Ferhat Pazarçevirdi kodlar ile birlikte açıklama ekledi.
çizelgenize olur ama öncelikle sizin hazırlamanız gerekmekte.
e-mail ben özel paylaşmıyorum.
borcunuza gelince yardımlarımız paralı değil. sadece gönüllülük esasına dayanmaktadır.
ama yok illa ben para ödemek istiyorum cebimden para çıksın istiyorsanız o zaman benim fikrim altın üye olmanız ve sitenin devamına katkıda bulunmanız lütfen tıklayın ayrıntılar burada.
zamanı size bağlı siz ön çalışmasını yapın ekleyin mutlaka yardım gelecektir.

Excel Vers. ve Dili
EXCELL 2003 TR
İHSAN BEY bir daha cevap yazmadınız çok mu kızdınız biz sizlere soru sormaktan gurur duyuyoruz...........

İ

İhsan Tank

Misafir
İHSAN BEY bir daha cevap yazmadınız çok mu kızdınız biz sizlere soru sormaktan gurur duyuyoruz...........
ben kimseye kolay kolay kızmam ( bu isteye özeldir bu davranışım ) siz ön çalışmanızı yaptınız mı_?
userform'u hazırladınız mı giriş için.
hazır ise dosyanızı ekleyin bende kodları için size yardım etmeye çalışayım

Excel Vers. ve Dili
EXCELL 2003 TR
Userm form dediğiniz ne??? benim ekte gönderdiğim dosya olmuyor mu? İhsan bey?

Ekli dosyalar

İ

İhsan Tank

Misafir
ya siz yapmak istediğinizi anlatamıyorsunuz
yada ben sizin dediğinizi anlamıyorum
siz diyorsunuz ki ben veri tabanı sayfasına devamlı giriş yapacağım bunun bir kısa yolu var mı diye sordunuz bende size userform oluşturun teklifinde bulundum.
yanlış yerlerde mi dolaşıyoruz yoksa.

Excel Vers. ve Dili
EXCELL 2003 TR
Ihsan bey veri tabanı kısmı sabit olacak liste kısmına devamlı veri girişi yapacağım. Lütfen yardım........

Excel Vers. ve Dili
EXCELL 2003 TR
Korhan beyin personel takip proğramında olduğu gibi istiyorum. Yani öğrencinin sınıfları kısmını olink gibi sütunlardan gireceğim......

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
EXCELL 2003 TR
Ihsan bey user form oluşturdum ve ekledim kodları yazarmısınız?.....

Ekli dosyalar

Emir Hüseyin Çoban

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Office 2013 Tr - Win10 x64
Merhaba Sy yedikita,

Ekteki dosyanızda tasarlanmış bir userform göremedim.

Elimden geldiğince birşeyler yapmaya çalıştım.
Ekteki dosyayı inceleyiniz.

F12 tuşuna bastığınızda form açılacaktır. Ancak formu hangi çalışma sayfasında açtığınıza dikkat edin. Çünkü çalıştırdığınız sayfaya kaydedecektir.
Oyüzden imleç açılışta BİLGİ ARŞİVİ sayfasında boş satıra gidecektir.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
EXCELL 2003 TR
Hüseyin bey bilgi arşivi isimli sayfaya kişinin personel, sınıfı v.s....girerken veri tabanı isimli sayfadaki bilgilerden alacağız.yani bilgi arşivi adlı dosyaya kişi kayıt ederken serilik kazanmak için...
BİLMEM MERAMIMI İFADE EDEBİLDİM Mİ?.

Excel Vers. ve Dili
EXCELL 2003 TR
Kimse yardımcı olmuyor dediğimi mi anlatamadım acaba üzgünüm.....

Excel Vers. ve Dili
microsoft office excel 2003
Cok Acil Yardim

Lutfen okuyunuz cok kisa ve uzmanlar icin muhtemelen, cozumu cok kisa!

Ekteki Hamur Takibi dosyasinda CG2 ve CO2 hücrelerindeki 1. Arac ve 9. Arac'a kadarki makrolar cok cok cok yavas calisiyor. Lutfen bir cozum soyleyin, ne yapmaliyim?

Simdiden tesekkurler, saygilar!..

Mustafa Kucukoksuz (realcompetency)