- Excel Vers. ve Dili
- MSOffice 2010 TR
- Altın Üyelik Bitiş Tarihi
- 19-11-2020
Arkadaslar kucuk bir program hazirladim takildigim bi ryer var yardiminizi rica ediyorum.
10 adet comboboxum var her birinde urunler yer aliyor. 10 adet de text boxum var her birinde urunlerin adetleri yer aliyor.
örn
combobox4 ='ürün textbox4 =' adeti
combobox5 ='ürün textbox5 =' adeti
combobox6 ='ürün textbox6 =' adeti
......
birde combobox1 im ve textbox1 im var ki bunlarda da
combobox1= 'musteri bilgisi
textbox1 = 'siparis numarasi
bunlari veri tabanina su sekilde kaydetmek istiyorum
combobox4 textbox4 e baksin veri varsa referans verecegim yere alt alta yazsin yanina da combobox1 ve textbox 1 deki degerleri yazsin
sonra digerlerine baksin ayni sekilde yanlarina combobox1 ve textbox1 i yazsin...
yalniz bir de soyle bir kod kullandim o yuzden if then else ile araya nasil girecegimi bir turlu cozemedim
alt alta yazdirma kodlari falan var sadece if then else blogunu nasil kuracagimi yazarsaniz cok sevinirim tesekkurler
If Not Empty = TextBox4 Eqv Empty = ComboBox4 Then
MsgBox "BİRİNCİ KALEM ÜRÜN GİRİŞİNDE ÜRÜN BİLGİSİ YA DA ADET BİLGİSİ EKSİK."
TextBox4.Value = ""
ComboBox4.Value = ""
Else
End If
End Sub
10 adet comboboxum var her birinde urunler yer aliyor. 10 adet de text boxum var her birinde urunlerin adetleri yer aliyor.
örn
combobox4 ='ürün textbox4 =' adeti
combobox5 ='ürün textbox5 =' adeti
combobox6 ='ürün textbox6 =' adeti
......
birde combobox1 im ve textbox1 im var ki bunlarda da
combobox1= 'musteri bilgisi
textbox1 = 'siparis numarasi
bunlari veri tabanina su sekilde kaydetmek istiyorum
combobox4 textbox4 e baksin veri varsa referans verecegim yere alt alta yazsin yanina da combobox1 ve textbox 1 deki degerleri yazsin
sonra digerlerine baksin ayni sekilde yanlarina combobox1 ve textbox1 i yazsin...
yalniz bir de soyle bir kod kullandim o yuzden if then else ile araya nasil girecegimi bir turlu cozemedim
alt alta yazdirma kodlari falan var sadece if then else blogunu nasil kuracagimi yazarsaniz cok sevinirim tesekkurler
If Not Empty = TextBox4 Eqv Empty = ComboBox4 Then
MsgBox "BİRİNCİ KALEM ÜRÜN GİRİŞİNDE ÜRÜN BİLGİSİ YA DA ADET BİLGİSİ EKSİK."
TextBox4.Value = ""
ComboBox4.Value = ""
Else
End If
End Sub