Verileri ayrı çalışma sayfalarına taşıma

Excel Vers. ve Dili
2013 İngilizce
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
08.05.2019
Selamlar Ekte excel dosyamı ekliyorum. Yardımcı olabilirseniz memnun olurum.

Hedefim bir yıl boyunca 4 kategoride sayılardan oluşan bir liste oluşturmak. Daha sonra bu sayıları grafiklerle anlaşılır hale getireceğim.

Tablonun bilgi giriş ekranında 1 yılın günleri yazıyor. Her gün için A B C D şeklinde 4 farklı giriş yapacağımdan hergün için 4 er sütun var.

Toplamda 4x365 sütun oluyor. Satır sayısı da 200
Benim istediğim A B C D sütunlarını ayrı çalışma sayfasında toplamak.
Yani ana girişlerin arasından her günün A sütunlarını ayrı çalışma sayfasına, B sütunlarını ayrı çalışma sayfasına kopyalamak istiyorum.

Pivot table ve gelişmiş filtrelerle uğraştım ama başarılı olamadım. Tek tek tüm sütunları aktarmak yerine tüm A sütunlarını yan yana getirmenin bir yolu var mıdır?

Ekli dosyalar

Korhan Ayhan

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr-En 64 Bit
Selamlar,

Forumumuza hoşgeldiniz.

Makro ile aradaki "A" verisi dışındaki sütunları gizlemek işinize yarar mı?

Excel Vers. ve Dili
2013 İngilizce
08.05.2019
A B C D sütunlarını satır haline getirirsem filtrelerle rahat bir araya getirilebiliyor. Neden böyle bir ayrım yapmışlar hayret. Satırda arayıp süze bildiği verileri sütunda yapma imkanı neden verilmemiş? Sanırım mecburen tarihleri satırlara yazarak aşağı doğru günleri dizeceğim.

Excel Vers. ve Dili
2013 İngilizce
08.05.2019
Birde ayrı çalışma sayfalarına taşıdıktan sonra ana veri giriş sayfası ile bağlantı kopmamalı. Yani bir veri girişi yapıldığında diğer sayfalarda bu verilere göre güncel olmalı.