Herkese Selamlar.
Verilen Toplam verinin belirli günlere dengeli dağıtımı ile ilgili bir çalışma ekledim.Gerekli açıklamaları eklediğim dosya üzerinde yaptım. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Anlamadığım nokta şu, neden AV sütunundan itibaren elle girdiğiniz verileri B sütunundan itibaren girmiyorsunuz? AV sütunundan itibaren olan kısım ne işe yarıyor?
Hocam veri sayfasında bahsettiğiniz sütunlara veriler başka sayfadan geliyo aslında. Ben karışıklık olmasın diye düzenleyip tek sayfada gönderdim. Yani elle giriş yapmıyoruz. Aslında yönetici ve rehber için aynı değerleri alması Branş için ise AV sütunundan sonra yazılan değerleri 15 ten çıkartıp hesaplama yapıyor. Dediğim gibi bu sayfada değil.
AV 'den itibaren hücrelerin fonksiyonunu anlayamadım. Onların orda olması bize ne fayda sağlıyor? Dağıtım kurallarını doğrudan B:AJ aralığına neden uygulamıyoruz?
Yusuf Bey, AM - AQ aralığı ve AV-CL aralığı başka sayfalarla bağlantılı. Ben Diğer sayfaları yüklemediğimden Bağlantı bilgilerini sildim. Aslında oraya elle yazmıyoruz. Yoksa dediğiniz gibi böyle bir çalışma yapmanın bir anlamı olmaz eğer AV ye elle değer giriyorsak.
Yani dediğim gibi bana lazım olan B1 ve AH1 sütunları arasındaki tarihlerde boş olan sütunlara değer atmasın.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.