Verileri istenilen operasyon ve tarih düzeyinde çekip adetleri belirlemem gerekiyor.

Excel Vers. ve Dili
office 2003 ing
merhaba;
benim bir konuda acil desteğe ihtiyacım bulunmakta. ekte mevcut dosya içerisinden 4-5 günde bir operasyon ismi açınım kesme ve prograsif kesme olarak kaydedimiş olan verilerden istemiş olduğum tarih aralığında çekip bunların ürün kodlarını alt alta yazıdırıp, bu ürünlerin belirttiğim operasyonlarına ilişkin istenilen tarihleri arasındaki total adetlerini hemen yanındaki sütüna yazdırmam gerekiyor. look up formülasyonu işimi görecek fakat daha önce hiç kulanmadım konuya hakim değilim desteğinize ihtiyacım var. iyi akşamlar.. sayfa 1 de data kayıtlı sayfa 2 de çıkmasını istediği ekran . lütfen yardımcı olun iyi akşamlar...

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2003 Türkçe
Selam,
ekteki dosyanızı (*.xls) Excel 2003 formatında düzenleyip günceller misiniz?

Excel Vers. ve Dili
office 2003 ing
dosya isteğiniz üzere ekte

ilginiz içi teşekkür ederim hurda miktarlarını hesaplama da çok işime yarayacak. parça kodu önemli fakat operasyon adı olarak prograsif kesme, 20 ve açını kesme yazan verileri çağırıp her bir kodun açınım kesme prograsif kesme ve20 miktarını adet olarak kodun karşısına yazması gerekiyor.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2003 Türkçe
Sayın MelihBektaş,
dosyanızı inceledim. Ancak,
Sorunuz hiç net değil. ilk mesajınızda "istemiş olduğum tarih aralığında" diyorsunuz.
birincisi bu tarihi hangi alanda belirleyeceksiniz. belli değil.
ikincisi sayfa2'deki örneklerinizi inceledim.
3.satırdaki 17.03.2010 tarihli
4.satırdaki 13.03.2010 ve 15.03.2010 tarihli
5.satırdakini bulamadım.
6.satırdaki 16.03.2010 ve 17.03.2010 tarihli
7.satırdakini de bulamadım.

ne istediğinizi net değil. Lütfen dosyanızı yeniden inceleyiniz. Sayfa2'deki örnekleri detaylı anlatınız. Örneğin istediğiniz tarih A1 hücresine mi yazılacak?
yoksa iki tarih arası mı olacak?
diyelim tarihi belirledik ondan sonra ne olacak?

Excel Vers. ve Dili
office 2003 ing
haklısınız gerekli açıklamaları dosya içerisinde yaptım umarım tam olarak anlatabilmişimdir. ilginiz için teşekkürler...

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
office 2003 ing
arkadaşlar lütfen pazartesi günü konuyla ilgili raporlama yapmama gerekiyor çok sıkışık durumdayım biri bana yardım etsin

Excel Vers. ve Dili
2003 Türkçe
Selam,
5.sıradaki mesajımdaki dosyamı güncelledim. inceleyiniz.