Verileri Raporlama-Listeleme hk.

Excel Vers. ve Dili
Türkçe excel 2016
İngilizce excel 2016
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
19-10-2021
Değerli üstatlar paylaşmış olduğum çalışmamda personel verilerini tutmaktayım. Yapmak istediğim şey listemin S sütununda bulunan şirket isimlerine göre listeleme yaparak masa üstünde ki LİSTE isimli klasörüme şirket ismi ile listeyi kaydetmek istiyorum. Burada farklı olarak sadece İŞLETME isimli şirketi listeleme yaparken T sütunundaki gruplara ayırarak listeleme yapması ve kaydetmesini istiyorum. Örneğin LİSTE isimli klasöre kaydederken A grubunda çalışan personeli İŞLETME-A, B grubunda çalışan personeli İŞLETME-B, C grubunda çalışan personeli İŞLETME-C, ve İŞLETME-D gibi. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler NOT: Şirket sayısı toplam 13 tür. Ben listeyi uzatmamak için bir kısmı yazdım sadece

Ekli dosyalar

hmtstc

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel 2016 - Türkçe
10-04-2025
biraz sonra gönderirim hocam

hmtstc

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel 2016 - Türkçe
10-04-2025
hocam, grup tanım diye bi sayfa yaptım, grup olanları listelemeniz gerekli. o listeye göre hareket ediyor. liste sayfasına dokunmayın, orada listeler ve masaüstüneki LİSTE isimli klasöre kaydeder.

listele diye bir kod var, kendi dosyanıza yapıştırınız. sayfa isimlerini de setledim değiştirirseniz çalışmaz. bilginize.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
Türkçe excel 2016
İngilizce excel 2016
19-10-2021
hocam, grup tanım diye bi sayfa yaptım, grup olanları listelemeniz gerekli. o listeye göre hareket ediyor. liste sayfasına dokunmayın, orada listeler ve masaüstüneki LİSTE isimli klasöre kaydeder.

listele diye bir kod var, kendi dosyanıza yapıştırınız. sayfa isimlerini de setledim değiştirirseniz çalışmaz. bilginize.
Hocam öncelikle ilginiz için çok teşekkür ederim. Ama benim istediğim tam olarak bu değil. İŞLETME şirketi hariç diğer şirketleri grup ayrımı yapmaksızın listeleme yaparak kaydetmesi. Örneğin sadece Gündeş şirkerti olarak kaydedecek ve listesinde A,B,C,D grubu tek listede olacak ayrı ayrı gruplara ayırmayacak sizin bu yaptığınız İŞLETME şirketinde olacak sadece

hmtstc

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel 2016 - Türkçe
10-04-2025
hocam birazdan ileteceğim

hmtstc

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel 2016 - Türkçe
10-04-2025
merhaba, dosya ektedir.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
Türkçe excel 2016
İngilizce excel 2016
19-10-2021
merhaba, dosya ektedir.
Hocam Örnek dosyada güzel çalışıyor bunu asıl dosyama uyarlayıp size dönüş yapacağım Teşekkürler Asıl dosyamdaki sayfa sayı biraz daha artacak ama işimi gördü

Excel Vers. ve Dili
Türkçe excel 2016
İngilizce excel 2016
19-10-2021
merhaba, dosya ektedir.
Sayın hocam kendi çalışmama uyguladığımda görüntüyü paylaşıyorum bu hatayı alıyorum o satırdaki ve altındaki iki satırın başındaki SET leri kaldırdım bu seferde aşağıdaki kontrolson= satırında hata verdi

Ekli dosyalar

hmtstc

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel 2016 - Türkçe
10-04-2025
Hocam sayfaların isimlerini verdiğiniz şekilde yazdım. Yani KONTROL sayfasının adı ne ise kod kısmında denden işaretleri arasına onu yazmanız lazım. Setleri kaldırırsanız da çalışmaz

Excel Vers. ve Dili
Türkçe excel 2016
İngilizce excel 2016
19-10-2021
Hocam sayfaların isimlerini verdiğiniz şekilde yazdım. Yani KONTROL sayfasının adı ne ise kod kısmında denden işaretleri arasına onu yazmanız lazım. Setleri kaldırırsanız da çalışmaz
Kodların başına
Dim kontrol As Worksheet

Dim tanım As Worksheet

Dim liste As Worksheet
şeklinde tanımla yapınca çalıştı hocam çok teşekkür ederim sağolun

Excel Vers. ve Dili
Türkçe excel 2016
İngilizce excel 2016
19-10-2021
Tekrardan merhabalar hocam ben listemin J sütununa makro ile personele ait fotoğraflarıda alıyorum. Sizin yazmış olduğunuz bu makroya eğer J sütununda fotolarda varsa kopyalama yaparken fotolarla birlikte listeyi aynı şekilde kopyalatmamız münkün mü. Yani sadece mevcut makroya fotolarıda kopyalamasını ekleyebilirmiyiz