Verileri Tarih Aralığına Göre Toplamak

Excel Vers. ve Dili
Office 2007 Türkçe
Merhaba arkadaşlar. Ekteki dosyada Sayfa3 te bulunan verileri Genel giderler sayfasındaki tarih aralıklarına göre toplatmak istiyorum. Sitedeki aramalarımda topla.çarpım formülüyle buna benzer çözümlerin olduğunu gördüm fakat yıl 2012 den 2013 e dönünce aynı değeri yazdığını farkettim. Ve açıkçası topla.çarpım formülünün de nasıl böyle bir sonuç verdiğini anlamadım. Bu şekilde kullanılabileceğini bilmiyordum. Yardımcı olabilir misiniz? Ayrıca özet tablo kullanarak aynı sistemi kurmaya çalıştığımda her tarihi gün gün yazdığı için tablo yatayda uzayıp gidiyor. Özet tabloda da her ayı tek bir sütun içine toplamanın bir yolu var mıdır?

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
Office 2007 Türkçe
Malesef hocam. Bu işlemi özet tablo kullanarak da yapabiliyorum fakat orda her tarihi tek tek yazdığı için sıkıntı oluşturuyor. Ocak-Şubat-Mart şeklinde her yıl için 12 sütun kullanmasını istiyorum.

Excel Vers. ve Dili
Office 2007 Türkçe
Aslında istediğim şeyi bu şekilde yapabiliyorum fakat dediğim gibi formül sanırım sadece ayı okuduğu için 2012 ve 2013 yıllarında aynı değeri veriyor.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
Office 2007 Türkçe
Evet Hocam sağol eline sağlık. Yinede vakit ayırabilecek arkadaşlar varsa topla.çarpım formülüyle bu yapılabilirmi merak ediyorum.