verileri text dosyasına aktarmak

Katılım
7 Şubat 2007
Mesajlar
58
Excel Vers. ve Dili
makro
arkadaşlar konumu biraz daha geliştirmem istendi bende farklı bir konu olduğu için yeniden bir başlık açmak durumunda kaldım...

istenilen şey, sayfadaki bilgileri text dosyasına aktarması.

Sub textolustur()
selected_row = 4
If MsgBox("Bütün kayıtlar daha önceden belirlenen düzen içinde C:\cas\araştırma ödevi\text.txt isimli text dosyasına yazdırılacaktır." + _
"İşleme Devam Etmek İstiyor musunuz?", vbYesNo + vbQuestion, "Kayıt Yazdır") = 6 Then

If (Trim(Excel.ActiveSheet.Cells(selected_row, 1)) <> "") Then
Open "C:\cas\ara&#351;t&#305;rma &#246;devi\text.txt" For Output As #3
Do
If (Trim(Excel.ActiveSheet.Cells(selected_row, 1)) = "") Then
Exit Do
End If
If (Olustur) Then
Else
MsgBox "C:\cas\ara&#351;t&#305;rma &#246;devi\text.txt dosyas&#305; olu&#351;turulamad&#305;.L&#252;ften d&#252;zeltilmesi gereken alan&#305; d&#252;zelttikten sonra tekrar deneyiniz"
Close #3
Kill ("C:\cas\ara&#351;t&#305;rma &#246;devi\text.txt")
Exit Sub
End If
selected_row = selected_row + 1
Loop
Close #3
End If
If MsgBox("text.txt dosyas&#305; olu&#351;turuldu a&#231;mak istermisiniz?", vbOKCancel, "C:\text.txt") = vbOK Then
Open "C:\cas\ara&#351;t&#305;rma &#246;devi\text.BAT" For Output As #2
Print #2, "notepad C:\cas\ara&#351;t&#305;rma &#246;devi\text.txt"
Close #2
Shell ("C:\cas\ara&#351;t&#305;rma &#246;devi\text.bat")
End If
End If
End Sub


kodunu uygulad&#305;&#287;&#305;mda bana hatalar veriyor.Yrd&#305;mc&#305; olabilirmisiniz?
 
Üst