- Excel Vers. ve Dili
- Ofis 2016
- Altın Üyelik Bitiş Tarihi
- 20-02-2025
DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
Option Explicit
Sub Degistir()
Dim i, Bul
For i = 3 To Cells(Rows.Count, 6).End(3).Row
Set Bul = Range("C2:C100000").Find(Cells(i, 6), , xlValues, xlWhole)
If Not Bul Is Nothing Then
Cells(Bul.Row, 4).Value = Cells(i, 7).Value
End If
Next
End Sub
EmreExcel16 üstadım çok çok teşekkür ediyorum, harika bir kod, sağlıcakla kalınMerhaba , deneyiniz..
Kod:Option Explicit Sub Degistir() Dim i, Bul For i = 3 To Cells(Rows.Count, 6).End(3).Row Set Bul = Range("C2:C100000").Find(Cells(i, 6), , xlValues, xlWhole) If Not Bul Is Nothing Then Cells(Bul.Row, 4).Value = Cells(i, 7).Value End If Next End Sub
Rica ederim , iyi çalışmalar..EmreExcel16 üstadım çok çok teşekkür ediyorum, harika bir kod, sağlıcakla kalın
Üstad veriler farklı sayfalarda olsaydı kodu nasıl revize edilir acaba !Merhaba , deneyiniz..
Kod:Option Explicit Sub Degistir() Dim i, Bul For i = 3 To Cells(Rows.Count, 6).End(3).Row Set Bul = Range("C2:C100000").Find(Cells(i, 6), , xlValues, xlWhole) If Not Bul Is Nothing Then Cells(Bul.Row, 4).Value = Cells(i, 7).Value End If Next End Sub
Option Explicit
Sub Degistir()
Dim i, Bul
For i = 3 To Sheets("SEVK").Cells(Rows.Count, 6).End(3).Row
Set Bul = Sheets("STOK").Range("C2:C100000").Find(Sheets("SEVK").Cells(i, 6), , xlValues, xlWhole)
If Not Bul Is Nothing Then
Sheets("STOK").Cells(Bul.Row, 4).Value = Sheets("SEVK").Cells(i, 7).Value
End If
Next
End Sub
emrExcel16 üstadım, harika oldu gerçekten. çok çok teşekkür ediyorum, sağlıcakla kalınKodları aşağıdaki gibi değiştirmeniz gerekir..
Kod:Option Explicit Sub Degistir() Dim i, Bul For i = 3 To Sheets("SEVK").Cells(Rows.Count, 6).End(3).Row Set Bul = Sheets("STOK").Range("C2:C100000").Find(Sheets("SEVK").Cells(i, 6), , xlValues, xlWhole) If Not Bul Is Nothing Then Sheets("STOK").Cells(Bul.Row, 4).Value = Sheets("SEVK").Cells(i, 7).Value End If Next End Sub