verleri süzüp 40 kişilik sayfalar halinde yazdırma

wezyr

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
OFFİCE 2010-2019
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
21-04-2029
Merhabalar;
Bir maaş programı yapmaya çalışıyoruz... Listemiz yaklaşık olarak 500 kişi daha önce yaptığımız okul bazında program 50 kişide sorunsuz çalışıyor ama bunu ilçe geneline yapmaya çalıştığımızda sayı artığı için veriler düzensiz çıkıyor. Maliye verileri düzenli bir şekilde istiyor her sayfada 40 kişi olması ;kaç sayfa olduğu ve sayfa alt toplamlarının bir sonraki sayfaya aktarılması gibi... Sıkıntımız şurda hangi personel nezaman işi bırakacak bilmiyoruz onedenle personeli 40 ar kişilik sayfalara bölsem mesela 5. sayfada 5 kişi işi bırakırsa sayfa 35 kişiye düşüyor ama 6. sayfada 40 kişi var o nedenle sayfa düzeni bozuluyor. İnşallah anlatabilmişimdir.
Örnek dosyamı ekte yolluyorum

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
Office 2007/2010 eng
tmm yukledim. ie ile yukleniyor.
ben sadece 3 sayfa yaptim digerlerini kendiniz yaparsiniz artik.
sayfa numarasini ustbilgi olarak yazdim fakat kagit ayarlarini bilmedigim icin ayarlayamadim.
sayfa ustbilgisini istediginiz yere dusurerek yapabilirsiniz kenar bosluklarindan.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

wezyr

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
OFFİCE 2010-2019
21-04-2029
hocam malesef olmadı... hocam maaş alacakmı sonucu hayır ise listede gözükmeyecek altaki kişinin onu yerine geçmiş olacak...
yada şöyle olabilir süzme işlemi yapılınnca hayırların bulunduuğu satırlar en alta gelsin ve gizlensin

wezyr

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
OFFİCE 2010-2019
21-04-2029
sorumu şöyle değiştireyim.ozaman taban sayfasındaki a sütunundaki evet olan satırların değerlerinin tamamını süzülmüş sayfasına kopylaya bilirmiyiz makro ile yada makrosuz

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
Office 2007/2010 eng
onceki cevaplarimda fazla aciklama yapamadim.

ustteki dosyada sizin istediginiz gibi yapiyor fakat sol sutundaki evet hayirlara dokunmadim yani onlar degismiyordu. evet hayirlari ana sayfadan degistirmeniz gerekir. onceki dosyada maas sayfasinda AA sutunu bu dosyada taban sayfasindaki AD sutunu suzme islemini gerceklestiriyor.

suzulmus sayfasindaki sira nolarinda formul yok. yani bu sira nolar taban sayfasindan gelmiyor. ayni sekilde en sol sutundaki 1 lerde formul icin silmemeniz gerekiyor. sorun olursa sag tarafa aktarabilirsiniz.formululleri kopyalarak cogaltma islemini yapabilrisinz.

ayni sekilde hayir olanlar icinde bir liste yapabilrisiniz.veya listede baska kriterlere gore de ayri ayri listeler olusturabilrisiniz.

sorun olursa tekrar donersiniz.

Ekli dosyalar

muygun

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel-2003 Türkçe
Merhaba;
Alternatif olsun.
süzülmüş sayfasında B1 hücresine başl.no'su ve B2 hücresine bitiş No'su yazarak (örn:1 ve 40 yazarsanız ilk 40 evet listesini, 40 ve 80 yazarsanız ikinci 40 evet listesini yada 1 500 yazarsanız tablodaki tüm evet listesini) istediğiniz aralığa ait evet leri tabloya alabilirsiniz.
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

wezyr

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
OFFİCE 2010-2019
21-04-2029
çok teşekkür ederim iyi çalışmalar dilerim