- Excel Vers. ve Dili
- 2019 İngilizce
- Altın Üyelik Bitiş Tarihi
- 04.12.2019
yardım istediğim konu dosyada yazıyor... teşekkürler
Ekli dosyalar
-
17.5 KB Görüntüleme: 8
DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
şu dosyanızdaki 410 ve 495 sayfalarınıza bir kaçtane veri girseniz ve fiyat listesi kısmındada şunu istiyorum diye yazsanız daha güzel olabilir. ama genede sizin fikriniz dosyanız boş bir işlem yapmamı engelliyor ( şahsi fikrim )Orda mısınız
410 ve 495 vb. Sayfalar maliyet tabloları içeriyor... Yapılan bir takım işlemlerin sonucunda her sayfada f30 hücresinde o ürünün satış fiyatı çıkıyor.... Dolayısı ile fiyat listesinde ürün kodu yazan a sütununun yanına o ürünün sayfası aranıp o satş fiyatı bulunup kopyalanmasını istiyorum...şu dosyanızdaki 410 ve 495 sayfalarınıza bir kaçtane veri girseniz ve fiyat listesi kısmındada şunu istiyorum diye yazsanız daha güzel olabilir. Ama genede sizin fikriniz dosyanız boş bir işlem yapmamı engelliyor ( şahsi fikrim )
Merhaba410 ve 495 vb. Sayfalar maliyet tabloları içeriyor... Yapılan bir takım işlemlerin sonucunda her sayfada f30 hücresinde o ürünün satış fiyatı çıkıyor.... Dolayısı ile fiyat listesinde ürün kodu yazan a sütununun yanına o ürünün sayfası aranıp o satş fiyatı bulunup kopyalanmasını istiyorum...
Bunu =('410'!f30) şeklinde yapabilirim ama benim vlookup ile bunu halletmem gerekiyor mümkünsa, ya da farklı bir yolla...
merhabaYok olmuyor bi türlü
bu formülde 10 satır baz alınmıştır.Dizi Formülü Formül Hücreye Girildikten Sonra Enter Tuşuna Basmadan Ctrl+Shift+Enter Tuş Kombinasyonu İle Aktif Olmaktadır. Formülün Başında Ve Sonunda { } Bu İşaretler Çıkar Elle Eklediğiniz Takdirde Formül Hata Verir.
c sütununda 1den fazla fiyat var hepsini mi görmek istiyorsunuzOrijinal dosyam ektedir...
"01.03.2011" isimli çalışma sayfasında c sütununa fiyatları getirmek istiyorum...yani "a12" nin değeri "2010"u 410 ile 7800 arasındaki çalışma sayfalarında arayacak. Bulduğu zaman hemen sağındaki değeri o listeye girecek...
01.03.2011 olan sayfanın C12 hücresineSadece c12'yi yapın isterseniz ben diğerlerine uydurabilecekmiyim bakayım
=DOLAYLI("'"&A12&"'!C12")
rica ederimçok şükür olduçok saol