Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merabalar
burada yazdiginiz bazi mesajlarda eklenmis dosyalar oldugunu ve ardindan cevaplayan herkesin bu ekleri acabildigini goruyorum..
ama ben acamıyorum.. :agla:
bunları acmak icin ne yapmak lazimki?? tıklayacak bi yer bulamadim wav.zip dosyasi icin, nerdedir??
Formu açın ve Butona basın sesi duyuyormusunuz.?
Çoktandır duymadığınız bir ses olduğuna iddiaya girerim.
Hoşgeldiniz Sayın civerb. :arkadas:
Geçici bir çözüm de bu tür talepleri olanların mail adreslerini özel mesajla dosya sahibine göndererek talp etmeleri olabilir.
Merhaba, accessle ilgili bir problemim var.
Access te bir form yaptım. Bu formda mağazaların isimleri, mağaza kodları, telefon, fax, modem numaraları ve mail adresleri var.
Bu formun bir de subformu var.Onda da problem tarihi, çözüm tarihi, geçen süre (problemin çözüme ulaşıncaya kadar geçen süre) ve açıklama diye bir bölüm var.
Bunların hepsi tamam. Mesela mağ. kodunu yazınca otomatik olarak mağ.adı , tel., fax, modem numaraları ve mail adresleri geliyor. Bunun tam terside oluyor.buraya kadar herşey ok.
Benim istediğim şey problem çözüldüğü zaman açıklamada yazan bölümün mağazaya mail olarak gönderilmesi.
Bu konuda bana yardımcı olursanız çoook sevinirim.
Acil olarak lazım........
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.