Web sayfasından aldığım veriyi hesaplamada kullanamıyorum.

Excel Vers. ve Dili
2007 Enterprise
Merhaba,

Ben bir web sayfasından excel dosyasına dış veri bağlantısıyla verileri alıyorum. Bu şekilde aldığım veriyle başka bir alanda basit bir çarpma işlemi yapmam gerekiyor. Ama neyaptıysam sonuç olarak "#DEĞER!" hatası alıyorum. Bu konudaki yardımlarınız için teşekkür ederim.

Excel Vers. ve Dili
2007TR - 2010TR
aldığınız verileri kopyala ve daha sonra değerleri yapıştır olarak başka bir sayfaya yapıştırarak deneyiniz.

Ayrıca örnek dosya ekleyin yardımcı olalım.

İyi Çalışmalar.

Excel Vers. ve Dili
2007 Enterprise
O şekildede denedim yine olmadı ayrıca dosyayı yükledim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2007TR - 2010TR
Ben dosyanızı açtım ancak değer hatası göremedim. Bende aşağıdaki resimdeki gibi şekilde bir sonuç görünüyor ve buda doğru görünüyor. Lütfen Excelinizin formülleri hesapla seçeneğini kontrol eder misiniz?

İyi Çalışmalar.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2007 Enterprise
Formüller kısmını kontrol ettim sizin gönderdiğiniz resimdeki gibi. Bir değişme yok sizdekinde f4 hücresini sayfa2 den mi alıyor.

Excel Vers. ve Dili
2007 Enterprise
Ya problemin kaynağını anladım. Dış veriyle aldığım sayıdaki ayraç virgül olarak geliyor. Örneğin (78,50). Bu şekilde normal veriyi hesaplarken de "#DEĞER!" hatası veriyor. Ondalık ayraç hatası var. Bunu nasıl düzeltebilirim.

Excel Vers. ve Dili
Office 2013 - Eng
ikinci sayfanizdaki degerler virgulle yazildigindan sizin bilgisayariniz sayi olarak tanimiyor ve sorun cikartiyor fakat ReBiwAr`in bilgisayarinda sorun cikmiyor cunku turkce kullaniyor, o yuzden sayfa 2 nin verilerini nokta ile degistirin baska satirlarda substitute kullanarak yapabilirsiniz..

hatta a sutunu icin veriyim formulu =SUBSTITUTE(A2,",",".","1") yana cekerek digerlerine de uygulayiniz, ayrica sayfa 1 deki formulleri substitute formulunu yazdiginiz bolume getiriniz..

Excel Vers. ve Dili
2007 Enterprise
Teşekkür ederim ama benim excelde türkçedir. Substititue işe yaramadı ama virgülün nokta ile değiştirilmesi bana ışık tuttu. Windowsun bölgesel dil ayarlarında böyle bir değişikliğin olduğunu hatırladım. Şimdi problem düzeldi. Tüm yardımcı olan arkadaşlara değerli bilgilerinden ötürü çok teşekkür ederim.

Excel Vers. ve Dili
Office 2013 - Eng
haklisin tabiiki :) substitute yerine YERINEKOY yazmaniz gerekiyordu :) keske excel olarak verseydim, evet soylediginiz gibi sorununuzu religion settingstende ayarlayabilirsiniz ama dilinizi Turkce yapmanizi onermem disardan aldiginiz bir cok dosyada buu sefer noktalari virgul yapmak zorunda kalicaksaniz, sadece bu dosya icin ufak bi yerine koy formuluyle sorununuzu halletmenizi oneririm