Web sitesi açık iken makro ile veri göndermek

mozdem

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Windows 2011 TR
MS Office 2021 TR - 64bit

VBA, Selenium ve VBS
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
08-04-2026
Merhabalar,
Şifre ile girmiş olduğum web sitesine Excel VBA kullanarak Giriyor (Kullanıcı adı şifre ve site içinde bulunan textbox kutularına gerekli verileri girip işlem yapıp) sitenin sayfasını kapatıyorum.
Burada yapmak istediğim. Site sayfası açık iken o sitede istediğim textboxları doldurup, işlemi yapmak. makroyu sonlandırmak. Site sayfası açık kalmaya devam edecek. Tekrar sitede işlem yapmak istersem makroyu çalıştıracağım .
(Web site girişinde Chrome kullandığımdan Selenyum kullanıyorum.)
Bu mümkün mü.?

Excel Vers. ve Dili
Excel 2016 Türkçe
26-11-2023
Mümkün. Bende internette buldum.. Aynı komutları yazmama rağmen çalışmamıştı. Bende orjinaldeki yerleri değiştirerek isteğime uygun uyarladım.

Vba şifresi yok dosyada.

Videom bu

Aynı videonun açıklamasında dosyam var.

mozdem

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Windows 2011 TR
MS Office 2021 TR - 64bit

VBA, Selenium ve VBS
08-04-2026
Teşekkür ederim. benim aradığım cevap mı bilmiyorum. İncelemem için zaman lazım. Çok teşekkür ederim.
Ancak bu sorumun cevabı olmasa da verdiğin linkteki Barış Bozkurt Üstadından çok şey öğreneceğimi düşünüyorum.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2016 Türkçe
26-11-2023
O ben oluyorum. 😅

Bende buradan kopyala yapıştırlar ile yaptım. Öğretmen olduğum için genelde eğitim üzerine 🙂

Ama isteğiniz özellik var o dosyada. Videoyu incelerseniz e okula girdikten sonra tekrar veri göndermek için excelde yeni bir tuşa basmak gerekiyor.