Web'ten bilgi aktarma

Excel Vers. ve Dili
excel 97
Arkadaşlar gerçekten çok güzel bi form exceli hesaplama ve diyer şematik olarak işlemleri fx çalışmaların bir kısmını yapabiliyorum. Formmu gezerken şöyle bir şey yapabilmek geldi aklıma mesela borsa sitesine bağlanacak excelle hisse adını yazdığınız zaman onun kurunu yazacak var ise geçmiş günün de bilgilerini bilgi olarak verebilecek

ben emeklemeden koşturmaya galiba başladım.excelli bu kadar yüksek işlerde kullana bileceğimi formunuzu gezdikten sonra farkettim. bana mantıklı bir iş geldi yukarıda söylediğim gene internette bağlı olarak başka işlemler içinde kullanılabilir diye düşünüyorum. bu yazdığım sorum sadece meraktan iberettir

makroyu nasıl öyrenebilirim

cevaplarınınz için teşekkürler.

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 - Türkçe
makroya gerek yok siz verileri almak istediğiniz borsa sitesini gönderin size yardımcı olayım yada sizde deneyin veri - dışveri al - yeni web sorgusu oradan istediğiniz siteye bağlanın sonra göreceksiniz sarı ok işaretleri var almak istediğiniz tablonun ok işaretini işaretleyip al diyorsunuz o kadar sonra isterseniz formüllerle başka sayfaya bağlantı kurup şekillendire bilirsiniz benim indis ile ilgili bir yazım vardı incelersiniz daha sonra faydası olur.

Excel Vers. ve Dili
excel 97
TeŞekkÜr

teşekkür ederim size yardımlarınızdan dolayı deneme yapacağım

Tekrar TEŞEKKÜR EDERİM

windows QUERY yüklü olmadığını söylüyor bu durumu nasıl aşa bilirim.

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
excel 97
Query YÜklÜ DeĞİl

Windows QUERY yüklü değil diyor dış veri al dediğim zaman QUERY nasıl yüklü yapabilirim.