word de sayfa sabitleme

Excel Vers. ve Dili
Office-2007,English
Arkadaşlar günaydın tez yazıyorum ve acil yardımınıza ihtiyacım var....200 sayfalık bir dosyda şekil ve tabloları sayfalara yerleştirdim....daha sonra tezimin örneğin 30 sayfasına birşeyler ekledim alt taraftaki bütün şekil ve tablolar aşağıya doğru kayarak bütün düzenimi bozuyor....acaba word da bozulmamasını istediğim sayfaları sabitleyuebilirmiyim......
Çok teşekkürllerr......

Excel Vers. ve Dili
Office 2010
bende tez hazırlarken aynı sorunla karşılaşmıştım ve gerçekten tüm sayfaları tek tek düzenlemek çok vakit alıyor. dediğiniz gibi bir yol var mı, yani sayfa sabitlenebilir mi bilmiyorum ama eğer yapılabilirse bile sayfa sonlarında büyük boşluklar olacaktır.

tavsiyem önce word te bulunacak tüm metin, grafik ve tabloları çok fazla özenmeden girin, yeni bilgi girmeyecek hale geldikten sonra ilk sayfadan başlayarak düzenleyin.

Necdet

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Ofis 365 Türkçe
Merhaba,

Dosyaya görmeden konuşmak zor ama, genelde yapılan hata, yeni sayfaya geçerken sayfa kesmesi kullanmayıp enter tuşuna basarak bilmem kaç paragraf yaptıktan sonra yeni sayfaya geçiliyor.

Bu durumda önceki sayfalara yapılan eklenti herşeyi alt üst edebiliyor. Sayfa kesmeleri bunu bir ölçüde engeller.