xla bulunamadı

Daha önce yüklemiş olduğun Sayiyazi.xla isimli dosya temp klasöründen yüklendiği için temp temizleme işleminden sonra Excel açılırken aşağıdaki hatayı vermeye başladı.

ilgili girişi nasıl silebilirim?

"Microsoft Excel
c:\Users\user\AppData\Local\Temp\Sayiyazi.xla bulunamadı. Dosyanın adının yazılışını denetleyin ve dosya konumunun doğruluğundan emin olun.

Dosyayı, en sık kullanılan dosyalar listesinden açmaya çalışıyorsanız, dosyanın yeniden adlandırılmadığından, taşınmadığından ya da silinmediğinden emin olun."

Mahir64

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Excel 2013-Türkçe
Excel 2016-Türkçe
Daha önce yüklemiş olduğun Sayiyazi.xla isimli dosya temp klasöründen yüklendiği için temp temizleme işleminden sonra Excel açılırken aşağıdaki hatayı vermeye başladı.

ilgili girişi nasıl silebilirim?

"Microsoft Excel
c:\Users\user\AppData\Local\Temp\Sayiyazi.xla bulunamadı. Dosyanın adının yazılışını denetleyin ve dosya konumunun doğruluğundan emin olun.

Dosyayı, en sık kullanılan dosyalar listesinden açmaya çalışıyorsanız, dosyanın yeniden adlandırılmadığından, taşınmadığından ya da silinmediğinden emin olun."
Araçlar>Eklentiler Sayiyazi.xla kenarındaki Tik kaldırın

Mahir64

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Excel 2013-Türkçe
Excel 2016-Türkçe
Teşekkür ediyorum. Bu arada 2007 ve 2010 de Excel Seçenekleri -> Eklentiler bölümünden erişilebilinir.
Siz excel versiyon ve dilinizi yazmadığınız için ben kendime göre cevap verdim
Kolay gelsin
İyi çalışmalar:hey:

Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
2007 de eklentileri açıyorum ama dediğiniz gibi tickli bir yer veya dosyanın adının yazdığı bir yer bulamıyorum :S