*.xlk uzantısı

manisali61

Banned
Excel Vers. ve Dili
Excel2003
Arkadaşlar tekrar merhaba.
İlk soruma bu kadar hızlı yanıt alınca coştum ve hemen ikinci sorumu soruyorum.
Bu sitede üstadların yardımıyla hazırladığım bir personel veri tabanı dosyam var.
Personeli resimleriyle birlikte görüntüleyen harika bir program. Yalnız ufacık bir sorun var.(Gerçi buna sorun denmez ama yine de düzelteyim istiyorum)
Programa girip bir ekleme ya da çıkarma yaptıktan sonra kaydedip çıkıyorum. Program "Yedek veritabanı.XLK " uzantısıyla kendini yedekliyor..Bunu nasıl önleyebilirim?
Tekrardan teşekkürler

parametre

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
ofis 2010 turkce
dosyanızı yukleseydınız size yardımcı olmaya calısırdık ama verilecek cevaplar hayalı olur
bu durumda size nasıl cevap verebiliriz cevap vereceklerin yerine kendinizi koyun ve dusunun derim :)

manisali61

Banned
Excel Vers. ve Dili
Excel2003
Üstadım..Dosyayı eklemem neyi halledecek ki? Ben dosya içerisinde bir değişiklik istemiyorum.
Dosyanın adı "Veritabanı.xls"
Bu dosyamı açıp içine eklenti ya da eksiltme yaptıktan sonra programı kapattığımda "değişiklikleri kaydetmek istiyor musunuz" diye soruyor ya..Evet deyip kapatıyorum.. Program listeme baktığımda "Yedek Veritabanı.XLK" isimli bir dosya olduğunu görüyorum..Bunu her seferinde siliyorum..Dikkat ettiyseniz normal uzantı XLS olduğu halde bu yedek dosyanın uzantısı XLK oluyor..Bunu her seferinde silmektense çözümünü merek ettim..

parametre

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
ofis 2010 turkce
burada kod olur yada program okuma modunda acılmıstır bunları bilmeden nasıl olacak sana yardımcı olmak isteriz ama bu kosulda uzgunum :)

manisali61

Banned
Excel Vers. ve Dili
Excel2003
*.XLK uzantılı dosya

Üstadım dosya ekte..Açtıktan sonra bir ismi değiştirin ve kaydedin..XLK uzantılı yeni bir dosya eklendiğini göreceksiniz

Ekli dosyalar

manisali61

Banned
Excel Vers. ve Dili
Excel2003
Arkadaşlar günaydın..Sorunumla ilgilenirseniz sevinirim.
İyi çalışmalar

Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
Merhabalar;

Dosyanızı açın Dosya sekmesinden Farklı Kaydet'e basın.Farklı Kaydet penceresinde Araçlar sekmesini bulun Genel Seçenekler sekmesini seçin burada açılan pencereden Her zaman yedekle kutucuğundaki işareti kaldırın sanırım bu şekilde hallolacak..

manisali61

Banned
Excel Vers. ve Dili
Excel2003
Üstad teşekkürler..Sorun halloldu..