xls dosya açılışında problem

Excel Vers. ve Dili
excel 2002 türkçe
arkadaşlar ben 2 gün dür normal şekilde onemli olan excel dosyamın üzerinde çalışmalarımı yapıp kaydediyordum.
bu sabah geldim masama oturdum exel dosyama şifresini girdim açtım normal çalışmama devam ettim.
daha sonra limewire ve java yazılımlarını kurdum. limewire den bi müzik indirdim neyse aşağıda çalışan 2 excel dosyamı normal şekilde kaydedip kapattım. daha sonra bi daha açtığımda birisi çalıştı öbürü çalışmadı benım için onemli olan da o.
dosyayı açıyorum şifre istiyor giriyorum. buraya kadar herşey normal OK.
fakat dosyayı açacağı sıra da salt okunur durumda bir dosyaya erişmeğe çalışıyorsunuz ya da sunucuya ulaşılamıyor.
dosya benım localimde çalışıyor ağan çalışmıyorum. ve işin acayibi dosyayı hiç bir yere taşıyamıyorum. ağ üzerinden açamıyorum. ağ üzerinde başka bir maklına ya da kopyalayamıyorum. virüs temizliği yaptım. combofiz çalıştırdım bi solucan mı engelliyor diye. ama yok yine yemiyor
geri yükleme de yaptım bir önceki güne olmayacağını bildiğim halde dosyaya bişiy yapmayacağını biliyorum ama işte deenemdim demem dedim.

lütfen yardımcı olun yaaa

şimdiden teşekkürler

Doğuş PEYNİRCİ

uzmanamele

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
excel 2010
merhaba
makinenizi güvenli modda açın, dosyayı taşınabilir aygıta kopyalayın ve başka makinede açmayı deneyin. işe yarayabilir.

Excel Vers. ve Dili
Microsoft Office Excel 2003
merhaba tüm kayıtlarımı güvenli diye excellde tutuyorum ama 3 saattir dosyamı açamıyorum.
Denetim masasın pr. kaldırıyordum bir anlık dalgınlıkla ofis pr. kaldırdım. daha sonra sistem gei yükleme yaptım ama şuanda dosyamı açamıyorum. Hiçbir şekilde yedekte almamıştım.
Ne yapmalıyım yardımcı olursanız çok sevinirim.

Excel Vers. ve Dili
sanırım yeni başlık açmam gerekiyor aynı mesajı defalarca yazdım takıldıkça yeniden yazıp gönderdim ve silemiyorum şimdi kabus gibi bir gece

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
merhaba excell dosyamı açamıyorum. Denetim masasından program kaldırırken yanlışlıkla ofis programını kaldırdım :( tabi hemen sistem geri yükleme yaptım ama excell dosyasını açamıyorum.
ne yapmalıyım lütfen yardım edermisiniz.

Excel Vers. ve Dili
defalarca aynı mesajı yamışım panik içindeyim şu anda

Son düzenleme:

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
Merhaba,

Office programını yeniden yükleyiniz..