Merhaba excel dosyasini acmaya calisdigimda
xlsx okunamayan içerik buldu bu icerigi kurtarmak istiyormusunuz diye hata vermekte evet dedigimde ise
excel okunamayan icerigi kaldirarak veya onararak dosyayi acabildi
Değiştirilen Bölüm: /xl/worksheets/sheet1.xml parçası XML hatası içeriyor. Yükleme hatası. Satır: 2, sütun : 2740437.
Kaldırılan Kayıtlar: /xl/calcChain.xml parçasından Formül (Hesaplama özellikleri)
gunluk dosyada ise su hata cikmakdadir.
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8" standalone="yes" ?>
- <recoveryLog xmlns="http://schemas.openxmlformats.org/spreadsheetml/2006/main">
<logFileName>error009160_01.xml</logFileName>
<summary>'C:\Yeni Klasör\İhale İlan - Sonuç Listesi - Hizmet.xlsx' dosyasında hata algılandı</summary>
- <removedParts summary="Aşağıda kaldırılan bölümlerin listesi verilmiştir:">
<removedPart>Değiştirilen Bölüm: /xl/worksheets/sheet1.xml parçası XML hatası içeriyor. Yükleme hatası. Satır: 2, sütun : 2740437.</removedPart>
</removedParts>
- <removedRecords summary="Aşağıda kaldırılan kayıtların listesi verilmiştir:">
<removedRecord>Kaldırılan Kayıtlar: /xl/calcChain.xml parçasından Formül (Hesaplama özellikleri)</removedRecord>
</removedRecords>
</recoveryLog>
Recovery Toolbox for Excel programi ile tarama yapdim fakat hepsini gostermemekte programin lisans ini bile aldim fakat gene verilerim 2009 yilina kadar geliyor 2010 yilinda yapilan hic bir giris mevcut degil.
Acaba ne yapmam gerekiyor belli bi kurtaracak program var ise onerirseniz cok iyi olur deneyipde sonuc alamadigim programlar.
ExcelFIX
Nucleus-Kernel-Excel
Recovery for Excel
XLS Regenerator
Repair My Excel
Kernel for Excel
bunlarin demolarini kullandim.
xlsx okunamayan içerik buldu bu icerigi kurtarmak istiyormusunuz diye hata vermekte evet dedigimde ise
excel okunamayan icerigi kaldirarak veya onararak dosyayi acabildi
Değiştirilen Bölüm: /xl/worksheets/sheet1.xml parçası XML hatası içeriyor. Yükleme hatası. Satır: 2, sütun : 2740437.
Kaldırılan Kayıtlar: /xl/calcChain.xml parçasından Formül (Hesaplama özellikleri)
gunluk dosyada ise su hata cikmakdadir.
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8" standalone="yes" ?>
- <recoveryLog xmlns="http://schemas.openxmlformats.org/spreadsheetml/2006/main">
<logFileName>error009160_01.xml</logFileName>
<summary>'C:\Yeni Klasör\İhale İlan - Sonuç Listesi - Hizmet.xlsx' dosyasında hata algılandı</summary>
- <removedParts summary="Aşağıda kaldırılan bölümlerin listesi verilmiştir:">
<removedPart>Değiştirilen Bölüm: /xl/worksheets/sheet1.xml parçası XML hatası içeriyor. Yükleme hatası. Satır: 2, sütun : 2740437.</removedPart>
</removedParts>
- <removedRecords summary="Aşağıda kaldırılan kayıtların listesi verilmiştir:">
<removedRecord>Kaldırılan Kayıtlar: /xl/calcChain.xml parçasından Formül (Hesaplama özellikleri)</removedRecord>
</removedRecords>
</recoveryLog>
Recovery Toolbox for Excel programi ile tarama yapdim fakat hepsini gostermemekte programin lisans ini bile aldim fakat gene verilerim 2009 yilina kadar geliyor 2010 yilinda yapilan hic bir giris mevcut degil.
Acaba ne yapmam gerekiyor belli bi kurtaracak program var ise onerirseniz cok iyi olur deneyipde sonuc alamadigim programlar.
ExcelFIX
Nucleus-Kernel-Excel
Recovery for Excel
XLS Regenerator
Repair My Excel
Kernel for Excel
bunlarin demolarini kullandim.