• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

• Forum yazılımı güncelenmiştir.

Beklenmedik durumlar görürseniz lütfen yönetime iletin.

XP Görünümünde Access giriş formu

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 İngilizce
internette access forumlarda bulduğum XP görünümlü giriş formu. Dominick G. Hernandez diye bi eleman hazırlamış... Görsel olarak hoşunuza gidebilecek bir form ve bunu sizlerle paylaşmak istedim...

Açılmıyor.

"Olay özellik deyimi ayarı olarak girdiğiniz Açıldığında deyimi hataya neden oldu. Microsoft Office Access ile OLE sunucusu veya Activex denetimi arasındaki iletişim sırasında bir sorun ortaya çıktı.

* Deyim bir makro adı, kullanıcı tanımlı işlev adı veya [Olay Yordamı] ile sonuçlanmıyor.
* Bu işlevi, olayı veya makroyu değerlendirme hatası olmuş olabilir."

şeklinde hata mesajı veriyor.

aynen öyle bir hata mevcut ve referanslarda da eksik bişi yok gibi ::??::

Açılmıyor.

"Olay özellik deyimi ayarı olarak girdiğiniz Açıldığında deyimi hataya neden oldu. Microsoft Office Access ile OLE sunucusu veya Activex denetimi arasındaki iletişim sırasında bir sorun ortaya çıktı.

* Deyim bir makro adı, kullanıcı tanımlı işlev adı veya [Olay Yordamı] ile sonuçlanmıyor.

Aynı hatayı bende de verdi.

Güzel bir forma benziyor. Hatayı düzeltecek üstatlarımız vardır.

bende bir hata vermedi gerçi sayın gulsum1 problemi halletmiş...

arkadaş güzel bir çalışma ama kendi projelerimizde kullanabilirmiyiz teşekkürler

Harika bir şey

paylaştığınız için teşekkürler

ben bir projede kullanmadım ama kullanılırsa güzel bir giriş olabileceğini düşünüyorum...

aynı hata ile ilgili çözüm görünmüyor.

Olay özellik deyimi ayarı olarak girdiğiniz Açıldığında deyimi hataya neden oldu. Microsoft Office Access ile OLE sunucusu veya Activex denetimi arasındaki iletişim sırasında bir sorun ortaya çıktı.

Dosyayı indirirken sayfa beyazlaşıyor ve dosyayı indiremiyorum. Acaba neden bu sorunu yaşıyorum. İşletim sistemi ile ilgili olabilirmi?

Son düzenleme:
Geri