Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yakın vadeden uzak vadeye doğru karşılık gelen toplam çekler
Merhaba;
Yakın vadeden başlayarak uzak vadeye doğru sıralanan ayların karşısına o döneme karşılık gelen çek toplamını çağırmak istiyorum
Yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ederim
Tarihleri Başlangıç tarihi, bitiş tarihi şeklinde düzenledim. Yandaki kolonlara bankaya göre ayırmak isterseniz ÇOKETOPLA içine ;$J$8:$J$57;"BANKA ADI" filtresini ekleyerek sonuca ulaşabilirsiniz.
Eğer isteğiniz Tarihe Göre Günlük ise, takvim gibi veya aradaki tarihleri görmek istemiyorsanız, deneyimli kişilerin döngü oluşturmak için yardımı gerekecektir.
Merhaba
Sayın berkerr tutarlarla alakalı sıkıntı çözüldü aslında
sıkıntı aylarda burada formül olmalı elle yazma olmayacak
En küçük aydan en büyük aya doğru sıralanmalı (küçük formülünü denedim ama o gün bazında veriyor)
tutar yoksa ayda görünmemeli
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.